arjun | Newmedix

arjun

HEB JIJ EEN GEZONDHEIDSPROBLEEM WAARVOOR GEEN OPLOSSING LIJKT TE ZIJN?

Heb jij gezondheidsklachten zoals (chronische) vermoeidheidsklachten of chronische ontstekingen? En je krijgt te horen dat:

✓ Er niks gevonden kan worden?
✓Je er maar mee moet leren leven?
✓ Het tussen je oren zit?

NEWMEDIX KIJKT VERDER

Wij zoeken eerst de oorzaak achter jouw klachten en gaan daarmee aan de slag.
Zo helpen we dagelijks mensen weer naar een normaal leven.

GRONDIG LICHAMELIJK ONDERZOEK

Onze behandeling begint met een grondig onderzoek, waarbij we je bloed, urine, ontlasting en speeksel onderzoeken om de oorzaak van je klachten in kaart te brengen. Hiervoor maken we gebruik van gespecialiseerde laboratoria.

WETENSCHAPPELIJK ONDERBOUWDE BEHANDELMETHODEN

Wij gebruiken wetenschappelijk onderbouwde behandelmethoden gericht op de oorzaak voor verschillende aandoeningen.
Voor meer informatie bekijk hieronder een van onze lezingen.

BEHANDELING MET LICHAAMSEIGEN STOFFEN

Op basis van de onderzoeksresultaten maken we een behandelplan op maat. We gebruiken lichaamseigen stoffen om je cellen te ondersteunen en het zelf herstellend vermogen van je lichaam te stimuleren.
Zo brengen we jouw lichaam weer in balans.

GRATIS ADVIES GESPREK!

Heb je een vraag of wil je in een vrijblijvend adviesgesprek ontdekken of Newmedix je kan helpen? Klik op onderstaande button voor een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

We leggen je graag uit of en hoe we jouw gezondheidsklachten kunnen verhelpen.

WAT MENSEN OVER ONS ZEGGEN

Google Beoordelingen
4.3


Facebook Beoordeling
4.2

Lezingen & Informatieve Video’s

WE ZIJN GESPECIALISEERD IN

Blijf op de hoogte van de nieuwste gezondheidsontwikkelingen en

ontvang het cel herstel voedingsplan kado

Welke diensten bieden we aan

Bij ons kun je terecht voor behandelingen met medische vitamine, mineralen, aminozuren en antioxidanten infusen. Daarnaast kun je terecht voor infusen voor het behouden of verbeteren van je gezondheid.

Bij ons kun je terecht voor injecties met vitamine b12, foliumzuur en vitamine D. Voor meer informatie kijk dan in hoofdmenu onder behandelingen.

De orthomoleculaire geneeskunde tracht de balans aan vitale celstoffen in je lichaam te herstellen, waardoor herstelprocessen in het lichaam kunnen plaatsvinden. Het komt er op neer dat je het lichaam geeft wat het nodig heeft zodat het zelfherstellend vermogen zijn werk kan doen.

Wij hebben deskundigen in het team die gespecialiseerd zijn om een op maat gemaakt voedingsadvies te geven. Het kan heel goed voorkomen dat klachten kunnen blijven bestaan door bijvoorbeeld een veelvoud aan voedingsintoleranties. Wij beschikken over state-of-the art laboratorium onderzoeken om deze voedingsintoleranties op te sporen. Daarnaast kunnen we op basis van deze uitslagen een voedingsplan op maat maken. Ook kunnen we je ondersteunen in het bepaalde vasten- en dieetmethoden om je gezondheid weer terug te winnen.

We onderscheiden ons in het opsporen van de oorzaak van bepaalde klachten. We hebben samenwerkingsverbanden met top laboratoria in Nederland en Europa. We kunnen hierdoor vaak achter de oorzaak van je klachten komen. Zo kunnen we je bloed, urine, ontlasting of speeksel gebruiken om bijvoorbeeld de volgende zaken in kaart te brengen: het microbioom (darmflora), intracellulaire vitamine en mineralen status, ijzervoorrraad, mitochondriale functie, oxidatie processen, autoimmuun-reacties, chronische laaggradige ontstekingen, lekkende darm, darmwand ontstekingen, voedingsintoleranties, antioxidanten status, hormoonhuishouding, bijnierfunctie, schildklierfunctie, methyleringsactiviteit, celmembraan oxidatie, vetzuurbalans, intracellulaire belasting met zware metalen, neurotransmitters, immuunsysteem verzwakking(NK-celln), overactief immuunsysteem, neuroinflammatie (ontsteking zenuwcellen) en nog heel veel meer. Test

Substance Abuse Prevention, also known as drug abuse prevention, is a process that attempts to prevent the onset of substance use or limit the development of problems associated with using psychoactive's substances. Prevention efforts may focus on the individual or their surroundings.

Functionele geneeskunde gaat uit van heel de mens. In geval van ziekte wordt gekeken naar alle vormen van stress die het lichaam kunnen verstoren: lichamelijke stress, geestelijke stress en chemische stress. We zijn bij newmedix in staat door specialistisch lab onderzoek te doen de oorzaak van deze mogelijke verstoringen bloot te leggen.

We combineren complementaire geneeskunde en reguliere geneeskunde voor een zo optimaal mogelijk resultaat.

Wil je een blakende gezondheid en meer energie?

Download dan gratis het celherstel voedingsplan van Tim Kors. Dit voedingsplan is ontstaan uit meer dan 12 jaar praktijk evaring in het behandelen van mensen met uiteenlopende(chronische) gezondheidsklachten. Door het volgen van de adviezen ben je instaat om je voedinspatroon aan te passen zodat jouw cellen en daarmee je gezondheid zich kan gaan herstellen.

HET NEWMEDIX TEAM

Het laatste nieuws

klanttevredenheid

Cliënten per jaar

Multi-disciplinaire behandelaars

Aantal jaar ervaring