Heb je last van een chronische darmontsteking?
Behandeling van een chronische darmontsteking
De ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa horen allebei thuis onder de inflammatoire darmziekten, ook wel IBD genoemd. IBD omschrijft een verzameling aandoeningen, waarbij het spijsverteringskanaal schade lijdt. De ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa zijn hiervan de meest voorkomende ziekten.
Conventionele behandeling
Het onderdrukken van ontstekingen is bij de behandeling van de ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa tot op heden het doel. Ondanks dit feit zijn veel van deze conventionele medicijnen niet zonder neveneffecten. Bij newmedix horen wij geregeld verhalen van patiënten, die zo ziek werden van de bijwerkingen van medicijnen, dat de bijwerkingen erger werden dan de aandoening zelf. Voor veel mensen met deze aandoeningen, zijn dit belangrijke redenen om hun weg naar onze Newmedix te zoeken.
Natuurlijke behandeling van ziekte van Crohn
Natuurlijke maatregelen tegen ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa zoals omega-3 vetzuren, vitamine D, L-glutamine, zink en probiotica verbeteren de darmwand functie en verlagen ontstekingen. Een aangepast dieet helpt om de darmen te ondersteunen en kan veel hulp bieden.
Groter risico op celontaarding
Het is erg belangrijk om IBD ziekten zoals Crohn en Colitis Ulcerosa goed te behandelen. Patiënten lopen immers groter risico op darmkanker. Zelfs in de periodes tussen opflakkeringen van de ziekte, irriteren en beschadigen ontstekingen het darmweefsel. Dit kan uitmonden in kwaadaardige groei. Het risico op hart- en vaatziekten neemt toe omdat de ontstekingen systematisch en voortdurend verder sudderen. Mensen met deze ziekten zouden daarom regelmatig gecontroleerd moeten worden op darmkanker.
Multi-therapeutische aanpak
Diverse natuurlijke stoffen zijn in staat om de darmwand krachtig te helen en ontstekingen te verlagen. Deze stoffen kunnen naast de  conventionele medicijnen ,die ontstekingsremmend bedoeld zijn, gebruikt worden. Er bestaan bloedtesten die vitamine en mineralen tekorten aan het licht brengen, die ontstaan door een verslechterde opname van voedingsstoffen. Door het integreren van maatwerk voedingsadvies, bepaalde supplementen en conventionele medicijnen, kunnen we in veel gevallen een succesvolle behandeling voor de ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa aanbieden.
Wat zeggen onze cliënten:
 “Onze zoon werd in het ziekenhuis gediagnosticeerd met de Ziekte van Crohn. Wij waren ten einde raad omdat de behandelingen daar niet aansloegen. Hij moest zware medicijnen slikken, en ook Prednison. Hij heeft zelfs een chemokuur gehad omdat niets hielp. Van de Prednison werd hij erg dik en moest zelfs stoppen met zijn favoriete sport voetballen, omdat zijn botten leden onder de Prednison. Ik wil niks zeggen ten nadelen van ziekenhuizen, want ook daar helpen ze mensen soms goed. Maar voor wat betreft de Ziekte van Crohn kreeg onze zoon wel een stempel, maar men had geen oplossing voor de ziekte van Crohn, enkel medicijnen die de symptomen bestreden. De bijwerkingen van deze medicijnen waren bij tijden nog erger dan de kwaal zelf. Het is verschrikkelijk om je kind zo te zien lijden en zo dik te zien worden en met opgezwollen enkels rond te zien lopen. Toen we eenmaal bij Newmedix aanklopten werden we snel geholpen. Er werd bij jullie naar de werkelijke oorzaak van zijn darmproblemen gezocht. Hij kreeg een aantal ozonbehandelingen, en een dieet waarbij hij glutenvrij en melkvrij ging eten. Wij zijn altijd open geweest naar de arts in het ziekenhuis over de behandeling bij Newmedix en de arts is ons kind ook blijven volgen. Na een aantal maanden glutenvrij en melkvrij eten en na de ozonbehandelingen, is er een nieuwe MRI-scan gemaakt en zijn darmen waren helemaal schoon en zonder ontstekingen. Momenteel gaat het heel erg goed met onze zoon, hij sport weer fanatiek en voelt zich goed in zijn vel. Wij zijn daarom heel erg tevreden over de behandeling bij Newmedix en ook super tevreden dat we zo snel en zo goed geholpen zijn. Omdat wij met het hele gezin nu glutenvrij en melkvrij eten, merken we ook dat we er allemaal profijt van hebben. We voelen ons minder opgeblazen en fitter. Bij jullie kliniek werden de symptomen van de Ziekte van Crohn van onze zoon niet bestreden, maar jullie hebben naar een echte oplossing gezocht. En met dit serieuze verhaal hebben we deze oplossing dan ook samen gevonden. Heel erg bedankt hiervoor."
 "Toen ik bij Newmedix kwam had ik echt veel problemen en zware medicatie. Ik had heel veel pijn, bloedverlies en al die andere klachten die bij de ziekte van Crohn horen. Ik werd ontzettend ziek van de medicijnen die ik kreeg, zoals Prednison en Purinetol. Ik werd er alleen maar zieker van en kwam enorm aan. Mijn specialist gaf me eigenlijk niet veel hoop en gaf ook aan dat ik op termijn stukken van mijn darm kwijt zou geraken, en dat de medicijnen enkel bedoeld waren om de symptomen te onderdrukken. Ik heb me hier niet bij neergelegd en kwam zo op het spoor van jullie kliniek omdat ik ook in Waalre woon. Waar ze in het ziekenhuis helemaal niet keken naar de oplossing voor mijn probleem, maar alleen naar het onderdrukken van de symptomen, zochten jullie wel naar een oplossing en dat heb ik als zeer positief ervaren. Na jullie behandeling leef ik vrij van medicijnen en ik heb nog nauwelijks klachten. Ik vind het jammer dat mijn specialist in het ziekenhuis zich niet geïnteresseerd heeft voor mijn verhaal, wat ik hem wel verteld heb. De resultaten die jullie boeken voor mensen met de ziekte van Crohn zijn namelijk gewoonweg hartstikke goed."
 "Jullie behandeling krijgt een dikke 8. De klachten zijn nog niet volledig weg, maar mijn klachten zijn enorm verbetert en daar ben ik heel blij mee. Ik heb minder buikpijn en minder buikloop. Heb me heel goed ontvangen gevoeld ook bij jullie. Ik heb een hele goede ervaring gehad. Mensen die ook coeliakie hebben, verwijs ik ook zeker door. Ze hebben soms een beperkte blik, en beseffen niet dat jullie mensen met deze klachten goed kunnen helpen."
 "Na mijn ozon-behandeling voor Colitis Ulcerosa merk ik veel meer rust in mijn buik. Daar ben ik heel blij mee. Verder ontdekten jullie ook dat mijn haaruitval helemaal niet kwam van de Colitis medicijnen (wat artsen mij vertelden) maar door ijzer-tekort. Dankzij jullie ijzerinfusen heb ik nu weer mooi haar, en zo ook mijn zelfvertrouwen terug. Ben dankzij de behandeling dus weer mezelf geworden, en dat is echt heel erg fijn."
 Ik zal mij even voorstellen ik ben Wilma huisvrouw, daarnaast eigenaar van een woonvorm voor gehandicapten jongeren ,getrouwd en moeder van 2 zoons. Ik ben 55 jaar.Ik heb vanaf mijn 16e last van buikpijn en diarree, daardoor liep mijn hele sociale leven vast. Paar keer bij de dokter geweest onderzoek laten verrichten maar kwam niks uit. Huis Tuin en Keuken bacteriën werd er gezegd..... In 2012 werd ik in Turkije zo ziek dat ik het bijna niet overleefd heb, ben daar opgenomen en naar twee dagen teruggevlogen naar Nederland. Hier kwam ik in het ziekenhuis terecht, was net op tijd want was volledig uitgedroogd.......toen werd de ziekte van Crohn geconstateerd. Naar vele medicijnen waaronder prednison en andere immuunsysteem verlagende middelen wat allemaal niet goed werkte ben ik begonnen met Humira spuiten, toen kreeg ik achter elkaar longontsteking, alvleesklierontsteking en milt ontsteking. In 2017 naar verschillende periodes van opname ging het steeds slechter met mij terug naar het ziekenhuis bleek naar onderzoek dat de ontstekingswaarde vreselijk hoog was, naar overleg werdt besloten dat ik naast de Humira Methotrexaat(chemo) bij ging spuiten. Dat heb ik gedaan met zeer veel tegenzin. Maar ondanks dat ging ik steeds meer achteruit ipv vooruit. Ik had nog een waarde van de vitamine D van 24. En ik was zo moe dat ik per dag ongeveer 18 tot 20 uur op bed lag. In Februari 2018 was ik zo radeloos dat ik op het internet ben gaan zoeken of ik iets kon vinden in het alternatieve circuit. Ik kwam bij Newmedix uit en heb gebeld en de situatie voorgelegd , ik werd gelijk teruggebeld door Dhr T. Kors, naar een fijn gesprek was de afspraak gauw gemaakt. Naar intake en bloedonderzoek en allergietesten was het beeld al gauw duidelijk. Lekkende darmen, burn out volledig opgebrand. Totaal geen vitamines mineralen meer in mijn lichaam en voorraad. Gelijk begonnen met ijzerinfusen vitamine D en B12 spuiten en infusen van curcuma en mineralen en vitamines. Daarnaast ook Ozontherapie .Na twee maanden was de ontstekingswaarde in de darmen met 70% gedaald. Ongelofelijk maar waar, ik kan weer de hele dag door, mijn huishouden weer voor een deel zelf doen, met mijn hondje naar buiten, ik ben zo gelukkig met dit resultaat want in januari hoefde het leven voor mij niet meer en nu in mei spring ik weer vrolijk rond.Ik wil hierbij het hele team van Newmedix bedanken voor jullie inzet en kwaliteit en persoonlijke aandacht voor jullie patiënten , ik raad iedereen aan om als je er in de reguliere gezondheidszorg niet uit komt, schroom niet en bel met hun , voor alle mensen die dit lezen veel succes met jullie zoektocht, maar ik zou niet verder zoeken bel gewoon met Newmedix. 
Loop niet langer met klachten rond
Klachten die niet overgaan? Eerdere behandelingen die niet (voldoende) aanslaan?  Benieuwd of deze aanpak ook jouw klachten kan verhelpen? Vraag direct een gratis telefonisch adviesgesprek aan!
Download hier GRATIS het E-boek:
Effectieve en oorzaak gerichte behandeling van een chronische darmontsteking. In dit boek leggen we onze werkwijze, wetenschappelijke achtergronden en resultaten verder uit... 
Wil je meer weten?
Bekijk lezing van over onze werkwijze, wetenschappelijke achtergronden en resultaten...
Herstellen van het microbioom (darmflora)
Het microbioom (darmflora) speelt een belangrijke rol in het herstellen van de darmen en het verlagen van ontstekingen. Bekijk onze lezing over dit onderwerp...
Ja, Ik wil bespreken of jullie mij kunnen helpen:
Newmedix
Bosseweg 7B
5682 BA Best
E-mail: info@newmedix.nl
Noodnummer: 040-7117285 (uitsluitend voor ernstige spoedgevallen) 24/7 bereikbaar
Kvk: 64783197
Btwnr: NL855840523B01
Bic: BUNQNL2A
Iban: NL58BUNQ2290307246
AGB code praktijk: 37058700
AGB code Dokter I. Arts : 84025212
AGB code drs. T. Kors: 90036368 (orthomoleculair therapeut aangesloten bij de MBOG)
Klik op bovenstaande button of scan onderstaande code met je telefoon om een whats-app chat met Newmedix te beginnen.
Openingstijden praktijk:
Ma/Di/Do/Vrij: 09:00-17:00

Telefonische openingstijden:
Ma, Don, Vrij: 09:00-16:00
Di: 09.30 - 16.00
Woe: 09:00-13:00
Buiten deze tijden per email of contact formulier.
Gesloten: zie homepage
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML