LAST VAN EEN CHRONISCHE DARMONTSTEKING WAARVOOR GEEN OPLOSSING LIJKT TE ZIJN?

LAAT JE BEHANDELEN DOOR DE BEWEZEN AANPAK VAN NEWMEDIX
'VOLLEDIG WETENSCHAPPELIJK ONDERBOUWD'

  • ALLE OORZAKEN WORDEN DIRECT BIJ DE BRON AANGEPAKT
  • GRONDIG LICHAMELIJK ONDERZOEK: BLOED, URINE, ONTLASTING, SPEEKSEL
  • ALLE DISCIPLINES DIRECT IN HUIS VOOR OPTIMALE SAMENWERKING
  •  BEHANDELING MET LICHAAMSEIGEN STOFFEN (VITAMINEN, MINERALEN, ANTIOXIDANTEN)
Behandeling van een chronische darmontsteking
De ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa horen allebei thuis onder de inflammatoire darmziekten, ook wel IBD genoemd. IBD omschrijft een verzameling aandoeningen, waarbij het spijsverteringskanaal schade lijdt. De ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa zijn hiervan de meest voorkomende ziekten.
Conventionele behandeling
Het onderdrukken van ontstekingen is bij de behandeling van de ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa tot op heden het doel. Ondanks dit feit zijn veel van deze conventionele medicijnen niet zonder neveneffecten. Bij newmedix horen wij geregeld verhalen van patiënten, die zo ziek werden van de bijwerkingen van medicijnen, dat de bijwerkingen erger werden dan de aandoening zelf. Voor veel mensen met deze aandoeningen, zijn dit belangrijke redenen om hun weg naar onze Newmedix te zoeken.
Natuurlijke behandeling van ziekte van Crohn
Natuurlijke maatregelen tegen ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa zoals omega-3 vetzuren, vitamine D, L-glutamine, zink en probiotica verbeteren de darmwand functie en verlagen ontstekingen. Een aangepast dieet helpt om de darmen te ondersteunen en kan veel hulp bieden.
Groter risico op celontaarding
Het is erg belangrijk om IBD ziekten zoals Crohn en Colitis Ulcerosa goed te behandelen. Patiënten lopen immers groter risico op darmkanker. Zelfs in de periodes tussen opflakkeringen van de ziekte, irriteren en beschadigen ontstekingen het darmweefsel. Dit kan uitmonden in kwaadaardige groei. Het risico op hart- en vaatziekten neemt toe omdat de ontstekingen systematisch en voortdurend verder sudderen. Mensen met deze ziekten zouden daarom regelmatig gecontroleerd moeten worden op darmkanker.
Multi-therapeutische aanpak
Diverse natuurlijke stoffen zijn in staat om de darmwand krachtig te helen en ontstekingen te verlagen. Deze stoffen kunnen naast de  conventionele medicijnen ,die ontstekingsremmend bedoeld zijn, gebruikt worden. Er bestaan bloedtesten die vitamine en mineralen tekorten aan het licht brengen, die ontstaan door een verslechterde opname van voedingsstoffen. Door het integreren van maatwerk voedingsadvies, bepaalde supplementen en conventionele medicijnen, kunnen we in veel gevallen een succesvolle behandeling voor de ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa aanbieden.
Newmedix helpt jaarlijks 600+ cliënten aan hun klachten:
99% KLANTTEVREDENHEID
7 MULTI-DISCIPLINAIRE BEHANDELAARS
15 JAAR ERVARING
Hoe anderen zijn geholpen door onze aanpak...
 "Jullie behandeling krijgt een dikke 8. De klachten zijn nog niet volledig weg, maar mijn klachten zijn enorm verbetert en daar ben ik heel blij mee. Ik heb minder buikpijn en minder buikloop. Heb me heel goed ontvangen gevoeld ook bij jullie. Ik heb een hele goede ervaring gehad. Mensen die ook coeliakie hebben, verwijs ik ook zeker door. Ze hebben soms een beperkte blik, en beseffen niet dat jullie mensen met deze klachten goed kunnen helpen."
 "Na mijn ozon-behandeling voor Colitis Ulcerosa merk ik veel meer rust in mijn buik. Daar ben ik heel blij mee. Verder ontdekten jullie ook dat mijn haaruitval helemaal niet kwam van de Colitis medicijnen (wat artsen mij vertelden) maar door ijzer-tekort. Dankzij jullie ijzerinfusen heb ik nu weer mooi haar, en zo ook mijn zelfvertrouwen terug. Ben dankzij de behandeling dus weer mezelf geworden, en dat is echt heel erg fijn."
 "Toen ik bij Newmedix kwam had ik echt veel problemen en zware medicatie. Ik had heel veel pijn, bloedverlies en al die andere klachten die bij de ziekte van Crohn horen. Ik heb me hier niet bij neergelegd en kwam via Google bij Newmedix terecht. Na de behandeling van Newmedix  leef ik vrij van medicijnen en ik heb nog nauwelijks klachten. De resultaten die jullie boeken voor mensen met de ziekte van Crohn zijn namelijk gewoonweg hartstikke goed."
Loop niet langer met klachten rond...
Klachten die niet overgaan? Eerdere behandelingen die niet (voldoende) aanslaan?  Benieuwd of deze aanpak ook jouw klachten kan verhelpen? Vraag direct meer informatie aan:

Copyright Newmedix 2019 | www.newmedix.nl