LAST VAN HORMONALE KLACHTEN WAARVOOR GEEN OPLOSSING LIJKT TE ZIJN?

LAAT JE BEHANDELEN DOOR DE BEWEZEN AANPAK VAN NEWMEDIX
'VOLLEDIG WETENSCHAPPELIJK ONDERBOUWD'
  • ALLE OORZAKEN WORDEN DIRECT BIJ DE BRON AANGEPAKT
  • GRONDIG LICHAMELIJK ONDERZOEK: BLOED, URINE, ONTLASTING, SPEEKSEL
  • ALLE DISCIPLINES DIRECT IN HUIS VOOR OPTIMALE SAMENWERKING
  •  BEHANDELING MET LICHAAMSEIGEN STOFFEN (O.A. VITAMINEN, MINERALEN, ANTIOXIDANTEN)
Behandeling van hormonale klachten
Bij Newmedix helpen we (met name) vrouwen met hormonale klachten. Door middel van een anamnese brengen we de klachten eerst duidelijk in kaart. Op die manier kunnen we precies achterhalen welke hormonen uit balans zijn en kunnen we op basis daarvan een behandelplan samenstellen die volledig gebaseerd is suppletie- en voedingsadvies in combinatie met een bewegingsplan. 

Veel voorkomende hormonale klachten zijn:

- PMS
- Burn-out
- Vruchtbaarheidsproblemen
- Darmklachten
- Beginnende menopauze klachten
- Acné
- PCOS
- Endometriose
Doe de Gratis Online Hormoon Check
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
99% KLANTTEVREDENHEID
7 MULTI-DISCIPLINAIRE BEHANDELAARS
15 JAAR ERVARING
Newmedix behandelt jaarlijks 600+ nieuwe cliënten:
 "Ik kwam bij jullie met best wel ernstige overgangsklachten. Ik had zoveel opvliegers dat mijn hele dag wel één lange opvlieger leek. Daardoor kon ik ook niet meer goed doorslapen en kreeg ik vermoeidheidsklachten. Ben erg te spreken van jullie natuurlijke hormoontherapie. Met jullie behandeling heb ik enorm veel baat gehad en nergens last meer van. Ik ben wel eens gestopt met jullie middelen, maar dan komen toch mijn klachten echt wel terug, dus ik blijf het nu gewoon doen"
 Toen ik ben jullie kwam had ik alle wegen al behandeld, huisarts, ziekenhuis, voetreflexoloog, acupuncturist, en zelfs de psycholoog en psychiater die mij antidepressiva gaven, die ook al niet hielpen. Men gaf mij hormonen voor de overgang, maar mijn klachten waren vrijwel dagelijks en ook echt psychisch, van huilbuien, tot heel erg emotioneel zijn en gewoonweg heel erg op en af gaan. Tijdens jullie behandeling stopte ik met antidepressiva en kreeg een aantal infusen. Blijkbaar had ik gewoon heel veel tekorten aan ijzer, ferritine, vitamine D en dat soort zaken. Binnen een paar weken knapte ik op. Mijn huilbuien werden minder en ik begon me weer stabiel te voelen
 "Hoewel ik veel medicijnen moet nemen waardoor de behandeling minder goed helpt bij mij dan bij anderen, heb ik er zeker baat bij en ervaar ik verbeteringen in mijn hormonale huishouding door jullie bio-identieke hormoontherapie. Ik vond de ontvangst en behandeling bij jullie gewoon heel goed en had er ook vertrouwen in, jullie nemen klachten immers serieus. Ik merkte dat ik bij de huisarts gewoon een pilletje kreeg, terwijl jullie echt mijn bloed grondig gingen onderzoeken. Daar houd ik wel van."
Loop niet langer met klachten rond
Klachten die niet overgaan? Eerdere behandelingen die niet (voldoende) aanslaan?  Benieuwd of deze aanpak ook jouw klachten kan verhelpen? Vraag direct meer informatie aan:

Copyright Newmedix 2019 | www.newmedix.nl