Ons team | Isabelle Arts | Newmedix

Single team

Isabelle
Arts

Isabelle Arts

“Ik ben Isabelle Arts. Voor langere tijd was ik werkzaam in de jeugdgezondheidszorg en daarna kortdurend in de GGZ. Ik heb de overstap gemaakt naar functionele geneeskunde, omdat dit een medische methode en vorm van zorg is die meer kijkt naar de onderliggende oorzaak van ziekten en klachten.
Toen ik een aantal jaren geleden ernstige klachten kreeg als gevolg van een vitamine b12 en -ijzergebrek, kwam ik erachter hoeveel uiteenlopende en serieuze klachten het gevolg kunnen zijn van een “eenvoudig “ vitamine- en mineraaltekort. Sprekende uit eigen ervaring kan het diagnosticeren en adequaat behandelen van een diversiteit aan symptomen erg moeizaam verlopen.
Ik begon mij meer te verdiepen in lastige, ernstige klachten waar mensen lang mee kunnen rondlopen zonder hiervoor de juiste hulp te ontvangen. Meer en meer besefte ik dat de sleutel van genezing ligt in het optimaliseren van alle lichaamsfuncties (waaronder de celfunctie) door onder andere het aanvullen van tekorten, het ondersteunen van belangrijke lichaamsprocessen en een gezonde levenstijl.
Graag zet ik mij in voor mensen die op zoek zijn naar een meer structureel gerichte oplossing van hun gezondheidsproblemen en willen investeren in het helende en herstellende vermogen van hun eigen lichaam.”