Ons team | Drs. Tim Kors (Orthomoleculair therapeut) | Newmedix

Single team

Tim
Kors

Drs. Tim Kors (Orthomoleculair therapeut)

Mijn naam is Tim Kors, founder van gezondheidscentrum Newmedix. Van jongs af aan heb ik een grote interesse in gezondheid. Ook ben ik een heel actief sporter. Zolang ik me kan herinneren houd ik me bezig met gezonde voeding, vitamines en mineralen.

Vanuit deze passie voor gezondheid ben ik in 2006 orthomoleculaire geneeskunde gaan studeren. Ik zag namelijk een grote kloof tussen de moderne gezondheidsproblemen en de oplossingen die het huidige medische systeem aanbiedt.

Veel mensen lopen rond met één of meer chronische klachten of ziekten. En hiervoor schijnen geen oplossingen te bestaan. In Nederland zijn er inmiddels 3,5 miljoen chronisch zieken. En velen van hen krijgen regelmatig te horen “dat het tussen de oren zit”. Vervolgens worden ze naar huis gestuurd met zware medicijnen en/of antidepressiva.

Daarom zocht ik in de loop der jaren naar vernieuwende behandelmethoden voor chronische klachten en ziekten. Met succes, want ik vond oplossingen in Duitsland en in de Verenigde Staten.

Deze innovatieve behandelmethoden pakken de hedendaagse gezondheidsproblemen totaal anders aan dan we gewend zijn. Newmedix biedt deze nieuwe methoden aan. En zo geven we ook de mensen in Nederland hun gezondheid weer terug.