Ons team | Liana Verberg | Newmedix

Single team

Liana
Verberg

Liana Verberg

Ik ben Liana Verberg en ik geef individuele coaching (Mindfulness Based Cognitive Therapy) en mindfulness-trainingen. Ik ben niet alleen geregistreerd bij de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie (VGCT), maar ook bij de Vereniging voor Mindfulness.

MBCT is de ideale manier om je inzicht te geven in de emotionele oorzaak van belemmerende patronen. Ook krijg je hele praktisch handvatten mee om deze patronen te veranderen. Verder leer je door de mindfulness met lastige emoties om te gaan, waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt.

De werking van de mind had altijd al mijn grote interesse. Zo ben ik zelf 20 jaar onderlegd in meditatie. Ik volg(de) dan ook vele studies en retraites. Mijn passie is mensen helpen meer bewust te worden van zichzelf. Daarvoor geef ik ze tools om zo goed mogelijk om te gaan met de uitdagingen van het leven.

Mijn doel? Dat mensen na de coaching of training het leven met zelfvertrouwen tegemoet gaan. En dit doen ze dankzij een nieuwe rugzak vol middelen en zelfkennis. Daardoor weten ze precies wat ze nodig hebben om een zo gelukkig mogelijk leven te leiden.

Klik hier voor meer informatie over coaching en MBCT