EENVOUDIG UW VITAMINE-B12 TEKORT AANVULLEN?

VUL UW VITAMINE-B12 TEKORT SNEL AAN MET EEN VITAMINE-B12 INJECTIE BIJ NEWMEDIX
  • VERHOOG DIRECT UW ENERGIE EN WEERSTAND 
  • VERMINDER UW VERMOEIDHEID EN NEERSLACHTIG GEVOEL
  • ​VERBETER UW CONCENTRATIE EN GEHEUGEN
  • VITAMINE-B12 INJECTIE ONDER TOEZICHT VAN EEN ERVAREN ARTS
> Stel direct al uw vragen, ontvang de tarieven en maak een afspraak!

Vitamine B12 tekort 
Het vitamine B12 tekort is een van de meest bekende vitamine tekorten. Vitamine B12 tekort kan dan ook lijden tot ernstige aandoeningen en het is daarom van belang een vitamine B12 tekort te vermijden. Van alle vitamines heeft vitamine B12 de grootste en meest complexe structuur. Mensen zijn niet in staat om vitamine B12 zelf te maken. Daarom moet de voeding voldoende vitamine B12 bevatten. Vitamine B12 tekorten komen veel voor bij vegetariërs want vitamine B12 komt uitsluitend voor in dierlijke producten zoals vlees en in mindere mate in vis, kip en zuivel. Vitamine B12 wordt vrijwel uitsluitend in onze maag uit voeding opgenomen.

Invloed op het lichaam
Bij een vitamine B12 tekort wordt er onvoldoende hemoglobine aangemaakt, waardoor de rode bloedcellen arm zijn aan hemoglobine. Vitamine B12 speelt ook een rol bij de energieproductie uit vetten en eiwitten. Het vitamine B12 tekort heeft een desastreuze werking op het functioneren van het zenuwstelsel. Dit betekent dat het ruggenmerg, de zenuwen en de hersenen afhankelijk zijn van voldoende vitamine B12. Een vitamine B12 tekort heeft een negatief effect op de productie van neurotransmitters in en myeline (bescherming) op de zenuwcellen. Veel neurologische klachten, van depressie tot dementie, worden met een vitamine B12 tekort in verband gebracht.
Behandeling vitamine B12 tekort
Bij onze kliniek bieden wij u de mogelijkheid uw vitamine B12 tekort te meten en aan te vullen door middel van een regelmatige injectie. De meeste van onze patiënten komen om de 3 á 4 maanden voor een vitamine B12 injectie en varen daar heel goed bij. Een goede oplossing voor vitamine B12 tekort is de intramusculaire injectie – injectie in de spier – van vitamine B12. Omdat in één keer een hogere dosis ingespoten kan worden, kunt u in korte tijd uw vitamine B12 tekorten weer aanvullen.
> Stel direct al uw vragen, ontvang de tarieven en maak een afspraak!

Newmedix helpt jaarlijks 600+ cliënten aan hun vitamine tekort
99% KLANTTEVREDENHEID
7 MULTI-DISCIPLINAIRE BEHANDELAARS
15 JAAR ERVARING
Hoe nu verder?
We helpen jou eerst met een gratis adviesgesprek:
1. Op een moment dat het jou uitkomt
2. We lichten je in over de tarieven & opties
3. En je kan ons al jouw vragen stellen
4. Bepaal zelf of je een afspraak wil maken of erover na wil denken
Let op: beperkt aantal plekken vrij

Copyright Newmedix 2019 | www.newmedix.nl