img

Wat zeggen anderen over ons?

Ervaringen en Media

Wat zeggen onze cliënten:

Newmedix onderscheidt zich door onze andere aanpak: wij zoeken naar de onderliggende oorzaken van je klacht in plaats van te focussen op de bestrijding van symptomen. Wanneer de oorzaken bij de bron worden aangepakt, leidt dat vaak tot snel herstel. Zo helpen we dagelijks mensen weer naar een normaal en gezond leven.

Lees de ervaringen van een andere aanpak Klik hieronder op een specifieke aandoening en lees de ervaringen hoe Newmedix met een andere aanpak deze mensen heeft geholpen.

Loop niet langer met klachten rond

De meeste mensen die bij Newmedix binnen komen lopen veels te lang met hun klachten rond. Volstrekt onnodig. Veelal met een verkeerde diagnose/behandelplan uit het verleden of ze krijgen vaak dingen te horen als:

  • ✓ Er kan niets gevonden worden
  • ✓ Je moet ermee leren leven
  • ✓ Het zit waarschijnlijk tussen je oren

Met een eerste gratis adviesgesprek kunnen wij al heel snel een beeld krijgen of dit terecht is. Loop niet langer onnodig rond met je klachten, vraag direct een adviesgesprek aan:

Onze boeken

Video’s

Mensen komen naar Newmedix om hun gezondheid te herstellen, te verbeteren of te onderhouden. Vanuit onze filosofie leggen we de focus op het bevorderen van gezondheid en vitaliteit. We doen dit door het behandelen van de oorzaak van klachten. Deze oorzaken kunnen gevonden worden op het vlak van fysieke, emotionele of chemische stress.
Met succes behandelen wij jaarlijks 600+ mensen met diverse aandoeningen zoals: de Ziekte van Crohn, Colitus Ulcerosa, CVS of (chronische) vermoeidheid, fibromyalgie, depressie, hartfalen, auto-immuunziekten, stress en burn-out, diabetes en chronische pijnklachten.

Verdiep je in de wereld van functionele geneeskunde en ontdek hoe wij mensen van hun aanhoudende klachten afhelpen.

In de media

Wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwste gezondheidsontwikkelingen?

  Schrijf je in het ontvang het celherstel voedingsplan kado

wht-icon