EENVOUDIG UW VITAMINE-D TEKORT AANVULLEN?

VUL UW VITAMINE-D TEKORT SNEL AAN MET EEN VITAMINE-D INJECTIE BIJ NEWMEDIX
  • VERHOOG DIRECT UW ENERGIE EN WEERSTAND 
  • VERLAAG DE KANS OP GRIEP, VERMOEIDHEID EN KANKER
  • VITAMINE-D INJECTIE ONDER TOEZICHT VAN EEN ERVAREN ARTS
> Stel direct al uw vragen, ontvang de tarieven en maak een afspraak!

Vitamine D tekort 
90% van de Nederlandse bevolking heeft een vitamine D tekort. Dit vitamine D tekort beïnvloedt de vatbaarheid voor griep, spierpijnen, vermoeidheid en zelfs het al dan niet ontstaan van kanker. Mensen vertonen doorgaans klachten als vermoeidheid, hoofdpijnen of depressiviteit, griep, spierpijnen etc. 

Vitamine D haalt ons lichaam uit zonlicht en uit zeer weinig voedingsmiddelen. Een goede dosis zonlicht is op dat vlak altijd het beste. Sommige mensen gebruiken hiervoor lichttherapie met specifieke lampen. Het gebruiken van orale vitamine D is ook een mogelijkheid. Wij adviseren de orale variant om een bepaald niveau van vitamine D te behouden.
Behandeling vitamine D tekort
Bij onze kliniek bieden wij u de mogelijkheid uw vitamine D tekort te meten en aan te vullen door middel van een regelmatige injectie. De meeste van onze patiënten komen om de 3 á 4 maanden voor een vitamine D injectie en varen daar heel goed bij. Een goede oplossing voor vitamine D tekort is de intramusculaire injectie – injectie in de spier – van vitamine D. Omdat in één keer een hogere dosis ingespoten kan worden, kunt u in korte tijd uw vitamine D tekorten weer aanvullen.
> Stel direct al uw vragen, ontvang de tarieven en maak een afspraak!

99% KLANTTEVREDENHEID
7 MULTI-DISCIPLINAIRE BEHANDELAARS
15 JAAR ERVARING
Newmedix behandelt jaarlijks 600+
nieuwe cliënten met een vitamine tekort
 "Jullie behandeling krijgt een dikke 8. De klachten zijn nog niet volledig weg, maar mijn klachten zijn enorm verbetert en daar ben ik heel blij mee. Ik heb minder buikpijn en minder buikloop. Heb me heel goed ontvangen gevoeld ook bij jullie. Ik heb een hele goede ervaring gehad. Mensen die ook coeliakie hebben, verwijs ik ook zeker door. Ze hebben soms een beperkte blik, en beseffen niet dat jullie mensen met deze klachten goed kunnen helpen."
 "Na mijn ozon-behandeling voor Colitis Ulcerosa merk ik veel meer rust in mijn buik. Daar ben ik heel blij mee. Verder ontdekten jullie ook dat mijn haaruitval helemaal niet kwam van de Colitis medicijnen (wat artsen mij vertelden) maar door ijzer-tekort. Dankzij jullie ijzerinfusen heb ik nu weer mooi haar, en zo ook mijn zelfvertrouwen terug. Ben dankzij de behandeling dus weer mezelf geworden, en dat is echt heel erg fijn."
 "Toen ik bij Newmedix kwam had ik echt veel problemen en zware medicatie. Ik had heel veel pijn, bloedverlies en al die andere klachten die bij de ziekte van Crohn horen. Ik heb me hier niet bij neergelegd en kwam via Google bij Newmedix terecht. Na de behandeling van Newmedix  leef ik vrij van medicijnen en ik heb nog nauwelijks klachten. De resultaten die jullie boeken voor mensen met de ziekte van Crohn zijn namelijk gewoonweg hartstikke goed."
Vragen over een mogelijke Vitamine D injectie?
Of direct een afspraak maken?
Vraag een gratis adviesgesprek aan:
> Stel direct al uw vragen, ontvang de tarieven en maak een afspraak!


Copyright Newmedix 2019 | www.newmedix.nl