img
[rev_slider_vc alias=”home2″]

HEB JIJ GEZONDHEIDSKLACHTEN WAARVOOR GEEN OPLOSSING LIJKT TE ZIJN?

Heb jij gezondheidsproblemen zoals (chronische) vermoeidheidsklachten, depressieve gevoelens, stressklachten of chronische ontstekingen? En krijg je steeds te horen dat:

✓ Er niets gevonden kan worden?

Je ermee moet leren leven?

✓ Het waarschijnlijk tussen je oren zit?

NEWMEDIX KIJKT VERDER

Newmedix onderscheidt zich door onze andere aanpak: wij zoeken naar de onderliggende oorzaken van je klacht in plaats van te focussen op de bestrijding van symptomen. Wanneer de oorzaken bij de bron worden aangepakt, leidt dat vaak tot snel herstel. Zo helpen we dagelijks mensen weer naar een normaal en gezond leven.

GRONDIG LICHAMELIJK ONDERZOEK

 We beginnen met een grondig lichamelijk onderzoek, waarbij we je bloed, urine, ontlasting en speeksel onderzoeken om de bron van je klachten in kaart te brengen. Hiervoor maken we gebruik van gespecialiseerde laboratoria. Op basis van de onderzoeksresultaten maken we een behandelplan op maat. .

WETENSCHAPPELIJK ONDERBOUWDE BEHANDELMETHODEN

Bij Newmedix hebben we diverse disciplines in huis die elkaar waar nodig aanvullen. We zijn gespecialiseerd in wetenschappelijk onderbouwde behandelingen, methoden en therapieën die zijn gericht op het behandelen van verschillende aandoeningen.

BEHANDELING MET LICHAAMSEIGEN STOFFEN

We gebruiken lichaamseigen stoffen zoals vitaminen, mineralen of antioxidanten om je cellen te ondersteunen en het zelfherstellend vermogen van je lichaam te stimuleren. Tevens bieden we deskundig voedingsadvies en cognitieve therapie. Zo brengen we jouw lichaam weer in balans.

GRATIS ADVIES GESPREK!

Heb je een vraag of wil je in een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek met ons bespreken hoe Newmedix jou verder kan helpen? Klik op onderstaande button voor een afspraak. 

WAT MENSEN OVER ONS ZEGGEN

[google-reviews-pro place_photo=https://maps.gstatic.com/mapfiles/place_api/icons/generic_business-71.png place_name=newmedix place_id=ChIJh3aFsDLYxkcRxix-sQ9XgWk auto_load=true rating_snippet=true pagination=10 sort=3 min_filter=4 view_mode=badge_inner open_link=true]

HOE LANG LOOP JIJ AL ROND MET KLACHTEN?

✓ Newmedix pakt je gezondheidsprobleem écht bij de bron aan

Newmedix biedt je een maatwerkbehandeling op basis van wetenschappelijk onderbouwde behandelmethoden

Newmedix houdt altijd rekening met je fysieke én mentaal/emotionele conditie

✓ Newmedix helpt je actief te investeren in een blijvend goede gezondheid

LEZINGEN & INFORMATIEVE VIDEO

  • De zin en onzin van het behandelen met vitamines

  • Prof. dr. Michael Maes geeft een lezing over de laatste wetenschappelijke inzichten over de behandeling van chronische vermoeidheid.

  • Effectief behandelprogramma voor een depressie of burn-out

  • Effectieve multi-therapeutische behandeling van een chronische darmontsteking, Colitis Ulcerosa en Ziekte van Crohn

  • Hoe herstel je je darmflora?

  • Interview met dr. Beck, specialist in chronische aandoeningen

NEWMEDIX IS GESPECIALISEERD IN DE BEHANDELING VAN:

Wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwste gezondheidsontwikkelingen?

Schrijf je in en ontvang het celherstelvoedingsplan gratis!

WELKE DISCIPLINES EN BEHANDELINGEN HEEFT NEWMEDIX IN HUIS?

Complementaire/functionele geneeskunde gaat uit van de holistische mens en werkt aanvullend op de reguliere geneeskunde. Ziekte wordt veroorzaakt doordat vormen van stress het lichaam verstoren. Dat kan lichamelijke stress zijn, maar ook geestelijke stress en chemische stress tot op celniveau. Door specialistisch laboratoriumonderzoek kunnen we de oorzaak van deze verstoringen blootleggen. Wanneer we deze stressfactoren kunnen identificeren en behandelen, newmedixeren we het lichaam in zijn totaliteit.

We combineren diverse holistische alternatieve geneeswijzen met gevestigde reguliere behandelingen en therapieën voor een zo optimaal mogelijk resultaat. Door de verbinding te leggen tussen beide geneesmethoden, kunnen we de symptomen van een lichamelijke disbalans verhelpen door bijvoorbeeld medicatie en tegelijk inzicht krijgen in de dieperliggende oorzaken waardoor klachten ontstaan en deze doeltreffend behandelen.

Mindfulness-based cognitieve therapie is een wetenschappelijk bewezen vorm van cognitieve therapie met als doel je bewuster te maken van je gedachten, je gevoelens, je lichaam en je omgeving. Je krijgt meer zelfinzicht, je leert spanning te herkennen en jezelf weer te ontspannen. Educatie en zelfreflectie worden afgewisseld met verschillende mindfulnessoefeningen. De sessies zijn een-op-een met onze therapeut. Dit blijkt een zeer efficiënte behandelmethode voor het blootleggen en doorbreken van emotionele patronen.

Onze aanpak is gebaseerd op het opsporen van de oorzaak van bepaalde klachten. Door het onderzoeken van je bloed, urine, ontlasting of speeksel kunnen we bijvoorbeeld de volgende zaken in kaart brengen en gericht behandelen: microbioom (de darmflora), de status van intracellulaire vitaminen en mineralen, ijzervoorraad, mitochondriale functies, oxidatieprocessen, auto-immuunreacties, chronische laaggradige ontstekingen, lekkende darm, darmwandontstekingen, voedingsintoleranties, antioxidantenstatus, hormoonhuishouding, bijnierfunctie, schildklierfunctie, methyleringsactiviteit, celmembraanoxidatie, vetzuurbalans, intracellulaire belasting met zware metalen, neurotransmitters, immuunsysteemverzwakking, overactief immuunsysteem, neuro-inflammatie (ontsteking van zenuwcellen) en nog veel meer.

De voedingsdeskundigen in ons team zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van een voedingsadvies op maat. Uit onderzoek blijkt vaak dat klachten ontstaan door bijvoorbeeld voedingsintoleranties. Wij beschikken over state of the art laboratoriumtests om deze voedingsintoleranties op te sporen. Op basis van deze uitslagen stellen we een voedingsplan op maat voor je op. Ook kunnen we je ondersteunen bij bepaalde dieetmethoden om je gezondheid weer terug te winnen.

De orthomoleculaire geneeskunde probeert de balans aan vitale celstoffen in je lichaam te herstellen, waardoor herstelprocessen in het lichaam kunnen plaatsvinden. Door het afvoeren van afvalstoffen, het aanvullen van tekorten en het creëren van optimale concentraties van voedingsstoffen in de lichaamscellen kan het zelfherstellend vermogen van het lichaam zijn werk doen.

Wij bieden diverse infuustherapieën met medische vitaminen, mineralen, aminozuren en antioxidanten aan om tekorten in het lichaam weer op peil te krijgen. Wanneer je vitaminen, mineralen of antioxidanten via een infuus toedient, komen ze direct in de bloedbaan terecht en worden ze optimaal opgenomen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor verschillende infusen met combinaties van werkzame stoffen voor het behouden of verbeteren van je gezondheid.

Vitaminen zijn de bouwstoffen van ons lichaam. Veel vitaminen kunnen we uit voeding of zonlicht halen. Wanneer echter binnen het lichaam verstoringen bestaan, helpen vitamine-injecties om tekorten blijvend aan te vullen. Bij ons kun je bijvoorbeeld terecht voor injecties met vitamine B12, foliumzuur en vitamine D. Meer informatie over de mogelijkheden vind je in het menu onder ‘behandelingen’.

WIL JE JE GEZOND EN FIT VOELEN?

Download dan gratis het celherstelvoedingsplan, ontwikkeld door orthomoleculair therapeut Tim Kors. Dit voedingsplan is gebaseerd op meer dan 13 jaar praktijkervaring in het behandelen van mensen met uiteenlopende (chronische) gezondheidsklachten. We geven je diverse onderbouwde adviezen waarmee je je voedingspatroon aan kunt passen zodat jouw cellen, en daarmee je gezondheid, zich weer herstellen. Wanneer je het boek downloadt, ontvang je tevens onze nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van alle nieuwe ontwikkelingen op gezondheidsgebied.

 

Het laatste nieuws

klanttevredenheid

Cliënten per jaar

Multi-disciplinaire behandelaars

Aantal jaar ervaring

wht-icon