Aanhoudende klachten? Grote kans dat wij jou wél kunnen helpen! 
Klik hieronder op de button en vraag direct een gratis adviesgesprek aan:
In ons gezondheidscentrum helpen wij elke dag mensen weer naar een normaal leven... 
Ja, Ik wil bespreken of jullie mij kunnen helpen:
Wat zeggen onze cliënten:
 Lange tijd dacht ik dat ik een soort depressie had of zo. Koken was te zwaar, schoonmaken, een doosje oppakken of versjouwen dat ging allemaal niet. Ik ging naar mijn werk en kwam uitgeput thuis. Op zaterdagen sliep ik soms tot 4 uur ’s middags. Mijn vriend moest het huishouden doen, omdat het gewoonweg niet lukte. En ik maar denken dat het “tussen mijn oren” zat. Toen jullie me lieten zien dat het ijzertekort was, en ik een aantal infusen kreeg, klaarde de hemel ineens op. Ik ben nu ontzettend actief, draai mijn hand niet meer om voor wat sjouwen, afwas of koken. Boodschappen doen was vroeger een drama… maar nu gaat alles weer veel vlotter. Heel blij geweest met jullie behandeling, en jammer dat mijn huisarts dit niet eerder heeft onderkent..
 Ik zal mij even voorstellen ik ben Wilma huisvrouw, daarnaast eigenaar van een woonvorm voor gehandicapten jongeren ,getrouwd en moeder van 2 zoons. Ik ben 55 jaar.Ik heb vanaf mijn 16e last van buikpijn en diarree, daardoor liep mijn hele sociale leven vast. Paar keer bij de dokter geweest onderzoek laten verrichten maar kwam niks uit. Huis Tuin en Keukenbacterieen werd er gezegd..... In 2012 werd ik in Turkije zo ziek dat ik het bijna niet overleefd heb, ben daar opgenomen en naar twee dagen teruggevlogen naar Nederland. Hier kwam ik in het ziekenhuis terecht, was net op tijd want was volledig uitgedroogd.......toen werd de ziekte van Chron geconstateerd. Naar vele medicijnen waaronder prednison en andere immuunsysteem verlagende middelen wat allemaal niet goed werkte ben ik begonnen met Humira spuiten, toen kreeg ik achter elkaar longontsteking, alvleesklierontsteking en milt ontsteking. In 2017 naar verschillende periodes van opname ging het steeds slechter met mij terug naar het ziekenhuis bleek naar onderzoek dat de ontstekingswaarde vreselijk hoog was, naar overleg werdt besloten dat ik naast de Humira methotrextraat(chemo) bij ging spuiten. Dat heb ik gedaan met zeer veel tegenzin. Maar ondanks dat ging ik steeds meer achteruit ipv vooruit. Ik had nog een waarde van de vitamine D van 24. En ik was zo moe dat ik per dag ongeveer 18 tot 20 uur op bed lag. In Februari 2018 was ik zo radeloos dat ik op het internet ben gaan zoeken of ik iets kon vinden in het alternatieve circuit. Ik kwam bij Newmedix uit en heb gebeld en de situatie voorgelegd , ik werd gelijk teruggebeld door Tim Kors, naar een fijn gesprek was de afspraak gauw gemaakt. Naar intake en bloedonderzoek en allergietesten was het beeld al gauw duidelijk. Lekkende darmen, burn out volledig opgebrand. Totaal geen vitamines mineralen meer in mijn lichaam en voorraad. Gelijk begonnen met ijzerinfusen vitamine D en B12 spuiten en infusen van curcuma en mineralen en vitamines. Daarnaast ook Ozontherapie .Na twee maanden was de ontstekingswaarde in de darmen met 70% gedaald. Ongelofelijk maar waar, ik kan weer de hele dag door, mijn huishouden weer voor een deel zelf doen, met mijn hondje naar buiten, ik ben zo gelukkig met dit resultaat want in januari hoefde het leven voor mij niet meer en nu in mei spring ik weer vrolijk rond.Ik wil hierbij het hele team van Newmedix bedanken voor jullie inzet en kwaliteit en persoonlijke aandacht voor jullie patiënten , ik raad iedereen aan om als je er in de reguliere gezondheidszorg niet uit komt, schroom niet en bel met hun , voor alle mensen die dit lezen veel succes met jullie zoektocht, maar ik zou niet verder zoeken bel gewoon naar Newmedix. Fijne dag allemaal vriendelijke groet Wilma
 Toen mijn moeder bij jullie kliniek kwam bleek dat zij extreme ijzertekorten had. Door de manier waarop jullie naar ijzer kijken, en hoe jullie deze tekorten aanvullen door middel van een infuus, voelt ze zich stukken beter in haar vel en is minder moe. Zelf maak ik ook gebruik van jullie infusen, door bv. op regelmatige basis mijn vitamines en mineralen te laten aanvullen. Ik voel me daar heel goed bij. Bijvoorbeeld na het glutation-infuus voelde ik me veel helderder en rustiger in mijn hoofd. Ik zou andere mensen ook adviseren naar jullie kliniek te komen, omdat als je tekorten goed aanvult met een infuus, deze ook echt in je lichaam verwerkt worden. Als je dit soort dingen oraal neemt, dan neemt je lichaam het soms gewoon niet goed op. Door dit reguliere onderhoud heb ik heel weinig klachten, heb bijvoorbeeld nooit hoofdpijn, en ben eigenlijk nooit meer ziek.
 Zeer positieve ervaring. Mijn echtgenoot heeft jaren huisartsen, gespecialiseerde klinieken en ziekenhuizen wo het AMC afgelopen ivm steeds erger wordende generieke pijnklachten door het gehele lichaam. Leef ermee want we kunnen niets vinden, was het antwoord alom. Via een vriend van ons (plastisch chirurg), in kontakt gekomen met Revitalis. Een uitgebreid bloedonderzoek door Revitalis toonde de nodige aandachtspunten. Omdat er wordt gewerkt met supplementen en infusen van lichaamseigen stoffen, hebben wij besloten hiermee aan de gang te gaan. Baat het niet, dan schaadt het niet, was de gedachte. Maar het baatte wel. Binnen 2 maanden waren de slechte dagen qua pijn, beter dan de goede dagen voor de behandeling. Zeer indrukwekkend en op een persoonlijk vlak betekent het dat mijn echtgenoot zijn leven weer heft teruggekregen. De medisch theoretische onderbouwing van de behandeling is ook zeer solide. Eigenlijk zou iedereen periodiek onderzoek moeten laten doen. Voorkomen is vele malen beter dan genezen.
Ja, Ik wil bespreken of jullie mij kunnen helpen:

Copyright Newmedix 2020