Testimonials | Newmedix

Colorlib newmedix 0

Lange tijd dacht ik dat ik een soort depressie had of zo. Koken was te zwaar, schoonmaken, een doosje oppakken of versjouwen dat ging allemaal niet. Ik ging naar mijn werk en kwam uitgeput thuis. Op zaterdagen sliep ik soms tot 4 uur ’s middags. Mijn vriend moest het huishouden doen, omdat het gewoonweg niet lukte. En ik maar denken dat het “tussen mijn oren” zat. Toen jullie me lieten zien dat het ijzertekort was, en ik een aantal infusen kreeg, klaarde de hemel ineens op. Ik ben nu ontzettend actief, draai mijn hand niet meer om voor wat sjouwen, afwas of koken. Boodschappen doen was vroeger een drama… maar nu gaat alles weer veel vlotter. Heel blij geweest met jullie behandeling, en jammer dat mijn huisarts dit niet eerder heeft onderkent.

Colorlib newmedix 0

Na de behandeling van mijn fibromyalgie en darmklachten gaat het een stuk beter met mij. Ik ben blij dat er zo iets als jullie kliniek bestaat in Nederland. Wel heel jammer, dat de behandelingen niet in het basispakket vallen. Ik zou mensen ook zeker doorverwijzen naar de kliniek, omdat er echt een algehele check-up van je toestand wordt gedaan, die veel breder en ruimer is dat wat de huisarts je kan bieden. Ik heb me echt gehoord gevoeld in mijn klachten en ook echt het gevoel gehad dat jullie ermee aan de slag gingen. Hoewel ik al bezig was met het aanpassen van mijn voedingspatroon, en ook bezig was met mindfullness om aan mijn mindset te werken, heeft de behandeling mij goed geholpen. Mijn reuma gaat veel beter, en ik heb ook minder last van mijn darmen. Ook heb ik nu meer energie. Ik ben met mijn behandeling eigenlijk heel erg blij geweest!

Colorlib newmedix 0

Toen ik bij Newmedix kwam had ik echt veel problemen en zware medicatie. Ik had heel veel pijn, bloedverlies en al die andere klachten die bij de ziekte van Crohn horen. Ik werd ontzettend ziek van de medicijnen die ik kreeg, zoals Prednison en Purinetol. Ik werd er alleen maar zieker van en kwam enorm aan. Mijn specialist gaf me eigenlijk niet veel hoop en gaf ook aan dat ik op termijn stukken van mijn darm kwijt zou geraken, en dat de medicijnen enkel bedoeld waren om de symptomen te onderdrukken. Ik heb me hier niet bij neergelegd en kwam zo op het spoor van jullie kliniek. Waar ze in het ziekenhuis helemaal niet keken naar de oplossing voor mijn probleem, maar alleen naar het onderdrukken van de symptomen, zochten jullie wel naar een oplossing en dat heb ik als zeer positief ervaren. Na jullie behandeling leef ik vrij van medicijnen en ik heb nog nauwelijks klachten. Ik vind het jammer dat mijn specialist in het ziekenhuis zich niet geïnteresseerd heeft voor mijn verhaal, wat ik hem wel verteld heb. De resultaten die jullie boeken voor mensen met de ziekte van Crohn zijn namelijk gewoonweg hartstikke goed

Colorlib newmedix 0

Door de behandeling bij Newmedix voel ik me stukken beter, ik ben een stuk minder vermoeid en ook de ontstekingen in mijn lichaam zijn veel minder. Voordat ik bij de kliniek terecht kwam via een kennis, was ik al 3 jaar aan het zoeken naar de oorzaak van mijn vermoeidheid via de huisarts en via het ziekenhuis. Ik kreeg medicijnen, maar die hielpen niet en mijn klachten werden alleen maar erger. Ze vonden uiteindelijk wel een ontsteking op mijn urinewegen in het ziekenhuis, maar ook na de behandeling van dit probleem, verdwenen mijn klachten niet. Ik liep heel wat af, probeerde ook Chinese acupunctuur, maar ook dat hielp niet. Ik ben zeer tevreden over de behandeling van mijn chronische vermoeidheid bij Newmedix, omdat de therapeut de echte oorzaken heeft weten te ontdekken en ook behandeld heeft. ik ben eindelijk van mijn klachten af, en het zou goed zijn als deze behandeling voor chronische vermoeidheid voor iedereen beschikbaar zou worden.

Colorlib newmedix 0

Toen ik ben jullie kwam had ik alle wegen al behandeld, huisarts, ziekenhuis, voetreflexoloog, acupuncturist, en zelfs de psycholoog en psychiater die mij antidepressiva gaven, die ook al niet hielpen. Men gaf mij hormonen voor de overgang, maar mijn klachten waren vrijwel dagelijks en ook echt psychisch, van huilbuien, tot heel erg emotioneel zijn en gewoonweg heel erg op en af gaan. Tijdens jullie behandeling stopte ik met antidepressiva en kreeg een aantal infusen. Blijkbaar had ik gewoon heel veel tekorten aan ijzer, ferritine, vitamine D en dat soort zaken. Binnen een paar weken knapte ik op. Mijn huilbuien werden minder en ik begon me weer stabiel te voelen.

Colorlib newmedix 0

Ben nog niet zo lang bezig aan mijn bio-identieke hormoonbehandeling, dus kan daarover nog niet zo veel zeggen. Maar wat ik hoor, is dat die bio-identieke hormonen gewoonweg veel beter zijn dan de reguliere hormoontherapie. Wil ook zeggen dat ik jullie een hele fijne kliniek vind. Ik word altijd goed geholpen, vind dat alles er erg goed gaat, de mensen zijn heel vriendelijk. Het meisje aan de receptie werkt accuraat, doet dingen meteen, vind dat ze het heel goed doet. Ik ben gewoon heel erg tevreden. Groetjes aan iedereen.

Colorlib newmedix 0

Hoewel ik veel medicijnen moet nemen waardoor de behandeling minder goed helpt bij mij dan bij anderen, heb ik er zeker baat bij en ervaar ik verbeteringen in mijn hormonale huishouding door jullie bio-identieke hormoontherapie. Ik vond de ontvangst en behandeling bij jullie gewoon heel goed en had er ook vertrouwen in, jullie nemen klachten immers serieus. Ik merkte dat ik bij de huisarts gewoon een pilletje kreeg, terwijl jullie echt mijn bloed grondig gingen onderzoeken. Daar houd ik wel van.

Colorlib newmedix 0

Eerst had ik eigenlijk dezelfde behandeling, maar dan met hormoontherapie op synthetische basis. Zoals al lang geleden is gebleken, en zoals ze in België en Duitsland al lang ook doorgevoerd hebben, zitten er enorme risico’s (hart- en vaatziekten, kanker e.d.) aan die synthetische hormoontherapieën die voor vrouwen in de overgang worden aangeboden. Bij jullie kliniek heb ik de bio-identieke hormoontherapie gevonden (op natuurlijke basis) zoals ze die in Duitsland hebben en ik weet, dat dat geen risico’s met zich meebrengt. Daar ben ik heel blij me. Ik vind het zo jammer dat deze bio-identieke hormoontherapie in Nederland niet beschikbaar is voor vrouwen en dat je zo moet zoeken om dat te vinden. Heel goed dat jullie die natuurlijk behandeling met bio-identieke hormonen wel aanbieden.

Colorlib newmedix 0

Ik kwam bij jullie met best wel ernstige overgangsklachten. Ik had zoveel opvliegers dat mijn hele dag wel één lange opvlieger leek. Daardoor kon ik ook niet meer goed doorslapen en kreeg ik vermoeidheidsklachten. Ben erg te spreken van jullie natuurlijke hormoontherapie. Met jullie behandeling heb ik enorm veel baat gehad en nergens last meer van. Ik ben wel eens gestopt met jullie middelen, maar dan komen toch mijn klachten echt wel terug, dus ik blijf het nu gewoon doen. Ik stuur ook wel eens mensen door, en merk wel eens dat ze meer duidelijkheid nodig hebben, dat is misschien een verbeterpuntje.

Colorlib newmedix 0

Mijn dochter had last van buikklachten en ADHD. Uit jullie onderzoek bleek dat ze geen tarwe verdraagt en daar klachten van krijgt. Zolang ze geen tarwe eet en het dieet volgt heeft ze geen buikpijn dus dat is heel fijn. We hebben het idee dat haar ADHD klachten afnemen maar het is lastig te bepalen omdat het nog een kind. Haar gedrag hangt van veel verschillende factoren af.

Colorlib newmedix 0

Ik ben behandeld voor ADD. Alles bij jullie krijgt van mij een 9 of een 10. Ik ben super tevreden met mijn behandeling! Ik volg nu mijn dieet en eet de stoffen niet meer die ik niet mag (tarwe, soja) en het gaat zo heel goed. Heel erg bedankt.

Colorlib newmedix 0

Mijn angsten begonnen eigenlijk tijdens de overgang. Ik werd instabiel en emotioneler. Op zeker moment durfde ik niet meer alleen te zijn, ik durfde de straat niet meer op, ik durfde geen auto meer te rijden en ik had een sociale angst. Ik ging dus ook niet meer mee naar feestjes. Ik was enorm onrustig en kon geen kant op met mezelf. De huisarts gaf hormoontherapie maar dat hielp niet, dus stuurden ze mij naar de psychische hulpverlening. Ook antidepressiva hielpen niet tegen mijn angsten. Door jullie grondige onderzoek, ontdekte ik allerlei tekorten te hebben wat betreft vitamines en mineralen. Binnen een aantal weken na de infusen, knapte ik helemaal op. Het heeft me zo een enorme goed gedaan, dat is echt onvoorstelbaar. Ik ben niet meer angstig, heb weer rust, durf weer alleen te zijn, rijd ook weer auto en ga weer samen met mijn man naar de feestjes die altijd zo leuk waren.

Colorlib newmedix 0

Ik kwam naar de kliniek met klachten als vermoeidheid, slapeloosheid, en spanningen. Ik had last van stress en was angstig. Ik had wel al last van mijn schildklier, maar kreeg daarvoor een behandeling bij de huisarts waarbij mijn klachten niet verdwenen. Ik bleef maar zoeken maar kwam er via de huisarts maar niet verder mee. Bij jullie krijg ik een behandeling met natuurlijke hormonen en dat blijkt erg goed te gaan. Ik ben pas op de helft, maar merk goede verbeteringen wat betreft mijn energie, en mijn geestelijke spanningen en klachten nemen af.

Colorlib newmedix 0

Heb met mijn behandeling een zeer positief resultaat bereikt. Heb meer energie en voel me minder futloos. Heb ook een vele betere mentale toestand, kan beter tegen stress, en zit lekkerder in mijn vel.” -Zeer positief resultaat “Door de behandeling zijn mijn depressieve klachten een stuk verbeterd, ik voel me beter en heb meer energie. Eigenlijk zijn alle klachten waarvoor ik kwam enorm verbeterd. Het is erg goed bevallen bij jullie en zou het andere mensen ook zeker aanraden.

Colorlib newmedix 0

Vroeger had ik altijd het idee dat er “iets mis” was met mij. Mijn ervaring van de wereld, hoe ik alles aanvoelde, het was net of daar een ruis op zat. Iets onbestemds wat altijd aanwezig leek. Ik dacht dat het depressiviteit was, en volgde daar cursussen of therapie voor maar dat hielp niet. Toen ik op zeker moment zo moe was, dat ik niet meer vooruit kon, kwam ik via via bij jullie terecht. Ik had altijd al het idee dat ik niet tegen melk kon, en brood vond ik ook niet echt lekker. Dat ik niet tegen tarwe, melk EN soja kon dat wist ik niet. Nadat ik het dieet twee weken gevolgd had, klaarde ineens de lucht op. Mijn waarneming werd beter, die stoorzender verdween en ook dat onbestemde gevoel. Ik zit echt stukken beter in mijn vel door deze behandeling alsof een wereld voor me is open gegaan.

Colorlib newmedix 0

Ik kwam naar de kliniek met buikklachten, eczeem en had ook last van mijn keel en sinussen. Heel goed dat ik ontdekt heb dat ik niet tegen tarwe kan, melk wist ik eigenlijk al, maar dat ik ook niet tegen soja kon dat was wel een eye-opener. Van melk krijg ik eczeem weet ik nu, van soja keelklachten en sinusklachten (verkoudheden e.d.) en ik merk het ook direct als ik die stoffen wel weer eens een keer eet. Ik vind het niet altijd gemakkelijk om het dieet te volgen. Als ik me er aan houd gaat het echter heel goed. Ik heb dan ook geen buikpijn meer.

Colorlib newmedix 0

Dankzij jullie bloedonderzoeken heb ik ontdekt dat ik niet tegen gluten, melk en lactose kan. Dat heeft me wel een goed inzicht gegeven en ik probeer me wel aan dat dieet te houden. Mijn klachten zijn daardoor ook wel verbeterd. Ik vind het wel jammer dat al die supplementen en vitamines enzo, zo veel worden en dat het zo duur is.

Colorlib newmedix 0

Ik had helemaal geen energie. Ik ging wel naar school, maar ik functioneerde niet. Na mijn behandeling heb ik allerlei mensen naar jullie toe gestuurd, want ik ben goed geholpen bij jullie, terwijl de huisarts mijn probleem helemaal niet erkende. Na de behandeling gaat het veel beter met me. Ik functioneer weer en ik ben nog wel eens moe, maar gewoon zoals leeftijdsgenoten op de middelbare school. Ik ben niet meer oververmoeid. Ik weet nu wat ik niet mag eten en neem mijn supplementen en dat gaat heel goed.

Colorlib newmedix 0

De reden dat ik naar de kliniek kwam, was omdat ik een vermoeden had dat ik een glutenallergie en ook een melkallergie had. Ik was hiermee al bezig met mijn homeopaat. Doordat jullie deze zaken kunnen testen – iets wat ergens anders, bij bv. huisarts of ziekenhuis, niet mogelijk is – heb ik bevestiging gekregen van mijn eigen vermoedens. Andere mensen die vermoeden dat hun lichaam moeite heeft met tarwegluten of melk, zou ik zeker adviseren naar de kliniek te komen om deze testen af te laten nemen. Het is prettig om zekerheid te hebben en zo’n bevestiging te vinden.

Colorlib newmedix 0

Sinds de behandeling van mijn diabetes bij Newmedix voel ik me stukken fitter en heb veel meer energie. Ik zat op een dosis van 36 eenheden insuline en 500 mg metformine per dag. Dankzij de behandeling en het dieet hoef ik dit niet meer in te nemen allemaal. Het belangrijk voor mij om de voedingssupplementen en vitamines in te nemen en daar hik ik wel eens tegenaan om dat allemaal goed bij te houden. In het begin heb ik ook mijn weg moeten vinden in mijn alkali-dieet, maar dat gaat nu stukken beter. Ik zou mensen zeker adviseren eens naar jullie toe te komen, ik ben zelf ook via kennissen bij Newmedix terecht gekomen. Het is goed dat er echt naar de oorzaak gezocht wordt bij jullie kliniek, in plaats van dat er alleen wat gedaan wordt aan de symptomen. Ik zou graag meer handvatten gekregen hebben omtrent mijn dieet, een workshop of een boekje of zo. Ik hoop dat daar wel wat aan gedaan wordt op termijn maar over het algemeen ben ik super tevreden.

Colorlib newmedix 0

Afgelopen jaar ben ik terecht gekomen bij Newmedix nadat er borstkanker bij mij was geconstateerd. Ik heb er voor gekozen om het hele behandeltraject (chemotherapie en immunotherapie) in het ziekenhuis te ondersteunen met natuurlijke middelen en een dieet en ben daarin erg goed begeleid door Tim Kors. Uiteraard heb ik deze keus ook besproken met de oncoloog. De aanvullende onderzoeken die Newmedix aanbiedt gaan veel verder dan wat er in de reguliere gezondheidszorg mij is aangeboden en ben dus erg blij ’the best of both worlds’ te kunnen combineren. Ik ben bijzonder goed door het zware chemo traject gegaan, de tumor is niet meer teruggevonden en ook in het herstel heb ik veel aan de supplementen en andere middelen van Newmedix. Ik geloof dat door deze keus mijn lichaam goed wordt ondersteund om te genezen en de (blijvende) schade van chemo tot het minimum beperkt wordt. Ik kan dus iedereen die rondloopt met een vervelende ziekte aanraden om naast de reguliere geneeskunde kennis te maken met deze natuurlijke en innovatieve geneeskunde. Het mooiste zou zijn als deze twee werelden zouden gaan samenwerken.

Colorlib newmedix 0

Ik heb borstkanker gehad en ben naar jullie toegekomen om aan mijn immuunsysteem te werken. Ik ben nu in week 5 van mijn behandeling en merk echt verschil. Ik knap er van op, voel me veel beter, minder moe, minder slap en ik kan meer. Ik ervaar dus een groot verschil.

Colorlib newmedix 0

Enkele jaren geleden bij Newmedix terecht gekomen vanwege algehele malaise en een zeer geïrriteerde darm. Na een zeer prettig en verhelderend gesprek met Tim Kors diverse testen laten doen, waaruit veel voedsel allergieën kwamen, o.a. gluten , lactose , soja , koffie etc. Deze uit mijn dieet geschrapt waardoor mijn darm nu perfect is en ik niet minstens 5x per dag naar het toilet moet rennen. Ook de moeheid is veel minder geworden door Tim’s adviezen te volgen. Als ondersteuning bij een grieperig gevoel of voor of na operaties nam ik graag infusen met vit.C en glutathion en mijn 21 jarige dochter heeft ook div. infusen met ijzer gehad waardoor ze zich veel beter en fitter voelde. Het gediplomeerd verplegend personeel (eerst een belgische dame, nu de sympathieke Theo) leggen vakkundig de infusen aan, er wordt goed geprikt en de ruimte waar dit gebeurd is prettig. Ik hoop dat ik snel weer een infuus kan nemen zodat ik griep buiten de deur kan houden! Keep up the good work!

Colorlib newmedix 0

Dankzij de behandeling bij Newmedix heb ik een super conditie opgebouwd. Daarmee ben ik de stamceltransplantatie ingegaan (m.n. vitamine D, en Liposomale Vitamine C, en 1000mg vitamine C en een eetlepel citroensap elke ochtend). Hoewel de artsen zeiden dat ik tot 5 weken in het ziekenhuis moest blijven om te herstellen, was ik na 9 dagen thuis. Ook zeiden ze dat ik 9 maanden tot 1 jaar zou moeten herstellen, maar we zijn nu een paar maanden verder en ik voel me zo enorm vitaal. Ik heb me eigenlijk nog nooit zo goed gevoeld. Ook is zelfs mijn haar al helemaal terug. Ik ben 58 en meestal krijg je dan na stamceltransplantatie grijs haar terug, maar mijn haar is prachtig. Ik voel me beter als ooit tevoren.

Colorlib newmedix 0

Ik was echt heel erg ziek toen ik bij jullie kwam, heel erg moe en een extreem hoge bloeddruk. Ik heb meerdere hersenbloedingen gehad en meerdere tia’s. Bij het ziekenhuis konden ze mij niet verder helpen. Nu ben ik een tijdje bezig met de behandeling bij jullie en het gaat al best wel redelijk goed. Hoewel de behandeling nog wel zeker een jaar gaat duren. Ik ben minder moe en mijn bloeddruk is ook al veel lager. Mijn vrouw en ik zijn daar erg blij mee. Ik ervaar Tim als echt ontzettend bekwaam, hij weet echt overal alles van.

Colorlib newmedix 0

Naar aanleiding van een verhoogde bloeddruk kwam ik op advies van mijn vrouw bij jullie kliniek om een arteriografisch onderzoek te laten doen. Hier kwam het e.e.a. uit en ik heb braaf de adviezen opgevolgd. Ik heb precies gedaan wat voorgeschreven werd en de resultaten zijn geweldig! De behandeling is perfect verlopen en ik ben nu volledig zonder al die medicijnen die enkel mijn symptomen bestreden maar de oorzaak van mijn hoge bloeddruk niet aanpakten. Ik gebruik nu vitamines en mineralen en heb een volkomen natuurlijke en stabiele bloeddruk. Ik de reguliere geneeskunde wordt van alles geprobeerd, door de huisarts en of de cardioloog en je krijgt het ene pilletje na het andere. Als het ene niet meer werkt met je hoge bloeddruk, krijg je weer het volgende. De vraag voor mij was: “Hoe ga ik daarmee om met al die medicijnen die ook allemaal stuk voor stuk op lange termijn hun eigen bijwerkingen hebben in andere gebieden van het lichaam?” Het blijkt veel beter te zijn om de oorzaak aan te pakken door middel van wat voedingsaanpassingen en supplementen van vitamines en mineralen, zodat het lichaam zichzelf terug in balans kan brengen. Er zijn wel 6 soorten bloeddrukverlagers, maar dit zijn allemaal symptoombestrijders en geen middelen die de aandoening genezen. Ze brengen gewoonweg schade toe aan het lichaam. Daar kom je wel achter als je jezelf er goed in verdiept. Het leuke van mijn behandeling is, dat het echt gelukt is! Eigenlijk wilden mijn vrouw en ik ook nog een aantal infuusbehandelingen doen bij jullie kliniek, maar het lijkt erop dat het ontzettend goed gaat met mijn aders en dat dit allemaal niet meer nodig zal zijn. Ik verwijs mensen graag door naar jullie kliniek, want er zijn nu eenmaal mensen die rondlopen met klachten zoals een hoge bloeddruk of reuma die allerlei medicijnen hebben en die enorme last hebben van de bijwerkingen hiervan. Ik denk dat wat jullie in jullie kliniek doen – met voedingsadvies, supplementen en mineralen – veel gezonder is voor de mens. Ook hebben ik en mijn vrouw een duidelijk en open advies gekregen en goede uitleg. Wij hebben ons heel vrij gevoeld in onze keuze of we de behandeling wel of niet zouden gaan doen. Ook op dit vlak zijn wij hierover erg te spreken omdat we veel uitleg hebben gekregen over de achtergrond van de behandeling en de werking van het lichaam. Dit is iets wat we helemaal niet zo kennen van hoe het bij de huisarts gaat en ook dat heeft ons een goed gevoel gegeven. Om die reden gaan we binnenkort ook met onze dochter en hebben we al heel wat andere mensen naar jullie kliniek doorverwezen.

Colorlib newmedix 0

Ik zocht op internet naar een alternatieve behandelwijze voor hartfalen. De pompkracht van mijn hart was namelijk nog maar 20% – 30%. Ik kwam terecht bij Newmedix en na enkele onderzoeken werd het duidelijk dat de situatie dermate serieus was dat ik acute hulp in een ziekenhuis nodig had. Ik werd inderdaad met spoed opgenomen in het ziekenhuis op de Intensive Care. Mijn hart werd gemonitord totdat deze door middel van medicatie stabieler werd. Ook had ik een gaatje in mijn darm, hier moest ik aan geopereerd worden. Nadat ik thuis kwam ben ik direct met de aanbevolen supplementen voor mijn hart en mijn darmen begonnen, tijdens de controles in het ziekenhuis wisten de artsen niet wat ze zagen. Het herstel ging door middel van de infusen heel vlug, ik voel me weer volledig in balans sinds de behandeling bij Newmedix.

Colorlib newmedix 0

Mijn man heeft best ernstige hartklachten. Voor dat hartfalen vond ik dat het toch heel duidelijk is, dat jullie de enige zijn in Nederland die aan mij duidelijk maakten via de website, dat jullie een behandeling geven die ik zocht. Zo zocht ik dus op een orthomoleculaire behandeling, want ik had er over gelezen, en kwam bij jullie uit. Ik moet zeggen, dat mijn man behoorlijk is opgeknapt van de behandeling. Ervoor was hij toch zwak en moe. Erna voelde hij zich beter, werd ook sterker, en kon beter bewegen. Ook zijn bloeddruk is door de behandeling verbeterd en toen we bij de cardioloog kwamen bleek het allemaal heel goed met hem te gaan. Nu neemt hij ook niet meer zo veel medicijnen. Ik denk ook dat het goed is, dat we nu, een jaar later, binnenkort nog eens komen voor een nieuwe check-up om te zien hoe hij er voor staat.

Colorlib newmedix 0

Mijn man had last van hartfalen en zijn pompfunctie was niet goed. Tijdens de behandeling zagen we geen goede vooruitgang, maar een half jaar na de behandeling bleek hij plots helemaal genezen. De arts in het ziekenhuis vond het een wonder wat er gebeurd was. Maar ja, wij weten nog steeds niet of mijn man nu ineens genezen is, of dat het toch door de behandeling van jullie is gekomen. Wel zijn wij heel blij dat het nu zoveel beter met hem gaat.

Colorlib newmedix 0

Ik ben lang op zoek geweest naar hulp voor mijn klachten, maar kon dat niet vinden en andere dingen hielpen niet. Na de behandeling bij jullie kliniek ben ik echter veel minder vermoeid en daar ben ik heel blij mee. Dat ik nu supplementen gebruik op natuurlijke basis, daar voel ik me heel goed bij en ik merk het enorm in mijn energie. Het is een groot voordeel dat die supplementen geen bijwerkingen hebben. Wel gebruik ik de supplementen in combinatie met mijn traditionele medicijnen. Maar omdat ik nu veel minder vermoeid ben, ben ik toch heel blij met de behandeling. Daarnaast was ik erg tevreden over het personeel, en over het feit dat men echt de tijd voor je neemt. Men heeft mij bij de kliniek erg goed geholpen. Ga zo door. Een aanrader.

Colorlib newmedix 0

Ik ben doorgaans een vrij sceptisch persoon en niet zo snel overtuigd van de dingen. Maar, nu ik drie maanden verder ben in de behandeling, met zelfs nog ongeveer een jaar voor de boeg, moet ik zeggen dat ik absoluut verbeteringen ervaar. Ik voel dat mijn energie en mijn algehele gesteldheid behoorlijk vooruit zijn gegaan in die drie maanden en ik ben hoopvol over het vervolg van de behandeling. Een aantal van mijn bloedwaardes zijn ondertussen ook al goed gestabiliseerd, en om die reden ben ik vol lof over de behandeling. Ik zou andere mensen met hartfalen deze behandeling dan ook aanraden. Ik heb dat zelfs reeds gedaan omdat ik hoopvol ben over de behandeling en deze behandeling ook een kans wil geven. De toekomst zal uitwijzen hoeveel de behandeling mij zal brengen, maar gezien de huidige vooruitgang ben ik zeer positief hierover. Ik zou het wel fijn vinden als jullie kliniek ook wat dichter bij zou zitten, zodat ik niet zo ver zou hoeven rijden!

Colorlib newmedix 0

Ik zat niet lekker in mijn vel, sliep niet lekker en had allerlei van die klachten waar ik bij de huisarts niet verder mee kwam. Ik ben erg blij dat ik naar de kliniek gekomen ben, want ik voel me goed geholpen en jullie geven ook het vertrouwen dat er altijd wel ergens iets te vinden is, en dat er toch wel kans is dat het ergens aan ligt. Na de behandeling voel ik me hartstikke goed, ik heb weer energie en ook mijn schildklier – die bij jullie dus behandeld is – is weer rustig. Heel erg fijn.

Colorlib newmedix 0

Ik ben bij jullie kliniek gekomen na een schildklieroperatie, en omdat ik gehoord had over de behandeling met LDN. Hoewel mijn waardes onder 4 waren, was ik extreem vermoeid, ik kwam op zeker moment nog zelfs de bank niet meer af. Toch bleef mijn huisarts voet bij stuk houden en kreeg ik vanwege mijn ‘goede’ waardes geen medicijnen. Uiteindelijk ben ik LDN gaan gebruiken, en heb ik ook de huisarts overtuigd mij schildkliermedicijnen te geven. Hoewel ik niet weet wat nu het beste heeft geholpen, heb ik bij dit proces enorm veel baat gehad. Ik was eerst dood en dood op en ben nu veel minder moe en daar ben ik erg blij mee.

Colorlib newmedix 0

Ik kwam naar de kliniek met mijn schildklierklachten, eczeem en astma en ook omdat ik op zeker moment voor elk dingetje wel weer een pilletje kreeg. Ik wilde van die medicijnen af. Door jullie behandeling heb ik veel minder tot bijna geen last meer van eczeem en ik heb ook veel minder astma. Daarnaast heb ik mijn doelen gehaald, want ik hoef nu bijna geen medicijnen meer te gebruiken. Ik heb alvast wat mensen doorverwezen, want ik vond zowel de manier van werken van jullie kliniek, als mijn behandeling erg naar tevredenheid. Ik heb ook de resultaten geboekt die ik wilde en dat gun ik andere mensen ook.

Colorlib newmedix 0

Ondertussen ben ik ongeveer op de helft van mijn behandeling voor mijn schildklierklachten. Het is wat zoeken geweest in het begin, naar wat bij mij het beste zou passen. Maar dat hoort bij het proces. Hoewel ik pas ongeveer halverwege ben, en er nog e.e.a. onderzocht moet worden, heb ik nu toch al baat gehad bij de behandeling. Ik voel absoluut vooruitgang, want ik heb meer energie en ben minder vergeetachtig en warrig. Ik zou anderen ook wel adviseren om naar jullie kliniek te komen. Zeker als mensen iets hebben waarvan ze niet kunnen vinden wat het is. Als iemand vastloopt in de reguliere zorg en zichzelf eens grondig wil laten onderzoeken, ervaar ik de kliniek als een vertrouwd adres. Zeker ook omdat jullie een duidelijk algeheel bloedbeeld kunnen geven en deze onderzoeken ook breder aanpakken dan in de reguliere zorg.

Colorlib newmedix 0

De behandeling van mijn schildklierklachten bij de kliniek heeft mij de erkenning gegeven die ik zocht. Ik wist dat ik alle symptomen had van een te trage schildklier, maar kwam hier via de huisarts en het ziekenhuis niet verder mee. Ik had het gevoel dat mijn problemen niet erkend werden. Bij jullie kliniek werd er eindelijk serieus met mijn klachten omgegaan. En omdat jullie de schildklier op een andere manier onderzoeken, bv. door die samenwerking met Duitse laboratoria waar ze andere dingen meten, ontdekten jullie wel de oorzaak van mijn klachten. De behandeling bij jullie kliniek van mijn te trage schildklier heeft mij meer rust in mijn lijf gegeven, een algeheel beter gevoel en natuurlijk erkenning voor mijn probleem.

Colorlib newmedix 0

Newmedix onderzoekt de oorzaak van je probleem en de aanpak is gericht op de individu. De hulp en kennis van Newmedix is een zeer belangrijk onderdeel geweest in mijn genezingsproces en ik ben ze daar erg dankbaar voor. Zonder Tim Kors zou ik mijn dagen als een dweil op de bank doorbrengen, terwijl ik nu weer 100% meedraai en de maatschappij!!

Colorlib newmedix 0

Ik heb het stempeltje MS gekregen van mijn arts. Tim beval me een dieet aan. Ik mocht geen gluten, gist, suiker, melk, soja en geen spinazie meer. Mijn levenskwaliteit ging in korte tijd van een 4 naar een 9. Echt een wonder. Onlangs ben ik weer aan de melk begonnen maar ik merk direct dat dat niet goed is.

Colorlib newmedix 0

Bij mij is de ziekte van Sjögren vastgesteld, dat is een auto-immuunziekte. Bij Newmedix heb ik een goed voedingssupplementen advies gekregen. Ik heb hierdoor meer energie en voel me fysiek stukken beter.

Colorlib newmedix 0

De behandeling van mijn psoriasis is nu pas 4 maanden bezig en duurt een jaar. Toch ben ik nu al tevreden, want mijn huid voelt al veel beter aan. Momenteel heb ik veel stress, en normaal gesproken wordt het dan veel erger, toch voelt mijn huid beter aan dan voor de behandeling.” “Onlangs heb ik al iemand doorverwezen naar jullie kliniek, omdat als mensen al jarenlang in het reguliere circuit ronddolen, allerlei medicijnen krijgen die het allemaal erger maken, en zalf krijgen waar je huid alleen maar slechter van wordt, dan gun je het ze toch om eens een luisterend oor te zoeken bij een goede complementair geneeskundige. Ik zelf heb het al jaren geleden opgegeven bij de reguliere artsen. Ik wil een behandeling met minder medicijnen en niet van die slechte zalven, die allemaal niet naar de kern van mijn probleem gaan. De behandeling bij jullie kliniek duurt lang, maar ik ben blij dat ik al een beetje resultaat merk. Geduld is een schone zaak. Liever een lange termijn maar fundamenteel resultaat dan steeds maar weer opnieuw beginnen met andere medicijnen.

Colorlib newmedix 0

Voor mijn behandeling had ik veel pijn, sliep slecht en zat slecht in mijn vel. Na de behandeling, toen deze begon aan te slaan, wist ik niet wat mij overkwam, ik sliep als een roos en voelde me erg heel erg goed, de pijn was minder en ik was minder moe en zat dus ook beter in mijn vel. Mensen die hetzelfde mankeren als ik (fibromyalgie) stuur ik naar jullie, omdat die LDN en die vitamines enzo en het dieet allemaal goed aanslaat bij mij.

Colorlib newmedix 0

Ik en mijn echtgenoot kwamen eigenlijk bij de kliniek voor een algehele check-up van onze bloedwaardes. Mijn wederhelft had echter ook al 10 jaar lang last van pijn doorheen zijn hele lichaam. In het ziekenhuis en de specialisten zeiden eigenlijk: “leer er maar mee leven.” Pijnstillers wilde mijn echtgenoot niet nemen. Wonder boven wonder, haalden jullie ineens de oorzaak van de pijn onder het licht. Mijn echtgenoot is nu halverwege zijn behandeling, en de pijn is al stukken minder. Hij is ook al stukken minder moe. Ik ben laaiend enthousiast over het hele concept, en dat jullie alles zo goed wetenschappelijk helemaal uitzoeken en zoeken tot je de oorzaken vindt.

Colorlib newmedix 0

Ik kwam bij jullie kliniek t.b.v. mijn fibromyalgie. Voor de behandeling had ik veel last van vermoeidheid en dat is door de behandeling enorm verbeterd en hier heb ik nu veel minder last van. Voor wat betreft de pijn is het wisselend. De ene dag zijn ook mijn pijnklachten minder, de andere dag zijn ze toch wel aanwezig. Toch ben ik in zijn algeheel tevreden en ik adviseer mensen met fibromyalgie dan ook zeker om eens bij jullie te komen kijken. Zeker de behandeling met LDN kan voor sommige mensen nuttig zijn.

Colorlib newmedix 0

Ik werd door een vriendin geadviseerd naar jullie kliniek toe te komen. Ik vind het een prima kliniek en een prima behandeling. Ik stuur ook regelmatig mensen naar jullie toe. In zeker zin kwam ik voor een algehele check-up, maar ik had ook last van reumatische klachten (jicht). Jullie voedingsadvies, met anders eten en aangevuld met voedingssupplementen heeft goed geholpen. Mijn reumatische klachten zijn hierdoor opgelost. Voorlopig hoef ik niet meer naar jullie toe te komen, want ik ben helemaal op orde!!

Colorlib newmedix 0

Na de behandeling van mijn fibromyalgie en darmklachten gaat het een stuk beter met mij. Ik ben blij dat er zo iets als jullie kliniek bestaat in Nederland. Wel heel jammer, dat de behandelingen niet in het basispakket vallen. Ik zou mensen ook zeker doorverwijzen naar de kliniek, omdat er echt een algehele check-up van je toestand wordt gedaan, die veel breder en ruimer is dat wat de huisarts je kan bieden. Ik heb me echt gehoord gevoeld in mijn klachten en ook echt het gevoel gehad dat jullie ermee aan de slag gingen. Hoewel ik al bezig was met het aanpassen van mijn voedingspatroon, en ook bezig was met mindfullness om aan mijn mindset te werken, heeft de behandeling mij goed geholpen. Mijn reuma gaat veel beter, en ik heb ook minder last van mijn darmen. Ook heb ik nu meer energie. Ik ben met mijn behandeling eigenlijk heel erg blij geweest!

Colorlib newmedix 0

Met een lijst aan diagnoses waaronder: M.e, fybromyalgie, artrose, ptss en chronische pijn- en vermoeidheidsklachten melde ik me aan bij Newmedix. Daarnaast sliep ik erg slecht en had darmklachten. Na 30 trajecten gevolgd te hebben op medisch en psychisch vlak , die te weinig hadden opgeleverd had ik opnieuw mijn moed verzameld in de hoop dat ik mijn levenskwaliteit alsnog zou kunnen verbeteren door behandeling bij Newmedix. Door de uitgebreide onderzoeksmethode o.a in laboratoria in het buitenland werd eindelijk (na 30 jaar) precies duidelijk wat er allemaal aan de hand was op medisch vlak met mij en dat daar wel degelijk behandelingen voor mogelijk waren. Ook werd er eerlijk gezegd dat er na zo’n lange tijd gehele genezing niet meer mogelijk was, maar wel veel verbeteringen te verwachten waren. Naast een behandeltraject met infusen en aangepast dieet zei Tim dat hij verwachtte dat ik uiteindelijk aan het middel LDN het meeste zou hebben. Ik heb LDN heel langzaam opgebouwd tot de juiste dosering en al snel merkte ik dat ik eindelijk weer goed sliep en dat de chronische pijn voor een heel groot deel verminderde, mijn weerstand verbeterde waardoor het vrijwel dagelijkse zieke gevoel flink verbeterde. Al met al is mijn levenskwaliteit van behoorlijk slecht omhoog gegaan naar heel acceptabel. Genezen ben ik inderdaad niet, ik moet mijn leven nog steeds aanpassen aan mijn beperkingen. De verbeteringen die er zijn gekomen na de behandeling, aangepaste voeding en met name het gebruik van LDN zijn voor mij van onschatbare waarde. Ik ben hier erg gelukkig mee en dankbaar voor. Bedankt voor alle hulp Tim en team!

Colorlib newmedix 0

Ik had allerlei pijnklachten in mijn lichaam. Je zou deze fibromyalgie of reumatische pijnen kunnen noemen. Ik ben tevreden over de behandeling bij Newmedix, want ik heb veel minder pijn en de pijn die ik nog heb is draaglijker geworden. Om die reden zou ik andere mensen ook willen doorverwijzen naar jullie kliniek. Er heerst een goede sfeer en je wordt serieus genomen met je klachten.

Colorlib newmedix 0

Hoewel ik kwam met een algehele malaise en terugkerende depressieve klachten kreeg ik ook een goed advies. Ik kwam er achter dat ik voor bepaalde zaken allergisch ben. Maar ik heb het heel zwaar om me aan de voedingsrichtlijnen te houden en ook om die pillen goed in te nemen. Jullie advies is goed en daar heb ik wat aan, nu ik nog de adviezen opvolgen!

Colorlib newmedix 0

Door de behandeling zijn mijn depressieve klachten een stuk verbeterd, ik voel me beter en heb meer energie. Eigenlijk zijn alle klachten waarvoor ik kwam enorm verbeterd. Het is erg goed bevallen bij jullie en zou het andere mensen ook zeker aanraden.

Colorlib newmedix 0

Heb met mijn behandeling een zeer positief resultaat bereikt. Heb meer energie en voel me minder futloos. Heb ook een vele betere mentale toestand, kan beter tegen stress, en zit lekkerder in mijn vel.

Colorlib newmedix 0

Na de behandeling gaat het nu goed met mij. Ik kreeg allerlei infusen en een dieet voorgeschreven. Mijn klachten zijn sterk verbeterd, ik slaap minder (van 10 naar 8 uur), ik ben minder vermoeid, heb meer energie en een fitter gevoel. Ben zelfs ook weer gaan sporten. Mijn man en ik zijn erg tevreden.

Colorlib newmedix 0

Ik geef jullie behandeling een goeie 8. Heb me dankzij jullie behandeling een tijd heel erg goed gevoeld. Ik had meer rust in mijn hoofd, en was ook veel minder vermoeid. Ik stuur mensen ook door omdat ik me goed geholpen heb gevoeld en er ook vertrouwen in heb. Ik weet wel ook dat ik me aan de voedingssupplementen moet houden omdat ik anders ook wel weer meer stressgevoelig wordt. Dat vergt discipline.

Colorlib newmedix 0

Ik kwam naar de kliniek met stressklachten. Door jullie behandeling ben ik minder vermoeid en beter opgewassen tegen stress, omdat jullie mijn tekorten hebben aangevuld. Ik kom vanuit Amsterdam, en vond wel dat de communicatie soms wat beter kon. Gelukkig wordt hier nu aan gewerkt.

Colorlib newmedix 0

In september 2013 heb ik mij ziek moeten melden, vanwege extreme vermoeidheid, slechte concentratie en een lage stressdrempel. Ik sliep tevens niet meer dan vier uur per nacht. Na bezoek aan huisarts werd de diagnose “burn out” gesteld. Behandeling: rust en psycholoog. Een aanvullend bloedonderzoek liet geen afwijkingen zien. Na een jaar thuis met lichte verbetering ben ik weer aan het werk gegaan. Helaas na 1,5 jaar was ik weer terug bij af.
Toen ben ik via een advertentie in de krant bij Newmedix terecht gekomen. De manier van aanpak, namelijk zowel fysiek als geestelijk sprak me aan, daar alleen geestelijke hulp mij niet verder had gebracht. Na diverse onderzoeken (bij Newmedix kijkt men verder dan bij reguliere geneeskunde) bleek dat ik o.a. last had van een lekkende darm, laaggradige ontstekingen en uitgeputte bijnieren. Dit alles bij elkaar veroorzaakte de bovengenoemde klachten. Naar aanleiding hiervan is er een behandelplan opgesteld. Tevens werd er een structureel voedingsadvies gegeven. Na twee weken merkte ik zichtbare verbetering in mijn slaappatroon. Na twee maanden bleken de bloedwaarden voor wat betreft de ontstekingen genormaliseerd. De lekkende darm gaf na 5 maanden normale waarden aan. Tegelijkertijd voelde ik mijn gehele herstel stapsgewijs toenemen. Ik ben nu 7 maanden verder en ben op weg naar een goed herstel. Ik krijg steeds meer draagkracht, zowel fysiek als geestelijk.  Ik ben blij dat bij Newmedix de oorzaken van de klachten worden behandeld en niet alleen de symptomen worden bestreden. Voor vragen kan je altijd bij Tim Kors of één van zijn medewerkers terecht. Je wordt vriendelijk en serieus behandeld en een ieder is enthousiast en bevlogen.  Nogmaals, fijn dat ik bij Newmedix in behandeling ben en heb weer alle hoop op een fitte toekomst!

Colorlib newmedix 0

Sinds de behandeling bij Newmedix zit ik veel lekkerder in mijn vel. Mijn lichaam voelt gewoonweg gezonder aan dan voor de behandeling. Ik was onregelmatig ongesteld en had last van stress, stemmingswisselingen, slapeloosheid en depressie. Ik begreep maar niet hoe dit allemaal kwam. Ik was ook aan het zoeken naar oplossingen maar kwam hier niet verder mee, tot ik naar Newmedix werd doorverwezen en via jullie erachter kwam dat ik met een hormoontekort kampte, wat mij zo enorm uit balans bracht. Ik heb nu meer energie en voel me over het algemeen lekkerder terwijl ik de behandeling nog niet eens afgerond heb, maar op de helft ongeveer hiervan ben. Ik zou andere mensen doorverwijzen naar jullie kliniek omdat ik er goed en vriendelijk geholpen wordt. Heb je een vraag, dan kan je altijd even een belletje doen. Ook vind ik het prettig dat ik bv. voor mijn vitamine D3 injectie, altijd zo maar even binnen kan wippen. Ik vond het wel jammer dat mijn hormoontesten – waarbij ik speeksel moest opsturen naar Duitsland – steeds kwijt geraakten met de post. Maar daar kunnen jullie dan ook weer niet zo veel aan doen.

Colorlib newmedix 0

Ik kwam naar jullie kliniek met overgangsklachten. Althans, dat dacht ik. Door jullie onderzoek werd me duidelijk dat mijn haaruitval en andere klachten door een ferritine-tekort (ijzerdeëfficiëntie) kwamen. Ik was ook steeds grieperig. Door de behandeling zijn mijn klachten verbeterd, mijn weerstand is beter en direct na de behandeling verminderde de haaruitval meteen. Omdat ik zelf een voedingspraktijk heb – ik volgde ook de Hormoonfactor opleiding van Ralph Moorman kom ik regelmatig mensen tegen die door jullie geholpen kunnen worden. Als ik het idee heb dat mensen er iets aan hebben, stuur ik ze door.

Colorlib newmedix 0

Voor mijn behandeling was ik heel erg moe. Ik kon mezelf amper optillen. Na de kuur heb ik al mijn energie weer terug en dat is heel fijn. Zeker een aanrader.

Colorlib newmedix 0

ange tijd dacht ik dat ik een soort depressie had of zo. Koken was te zwaar, schoonmaken, een doosje oppakken of versjouwen dat ging allemaal niet. Ik ging naar mijn werk en kwam uitgeput thuis. Op zaterdagen sliep ik soms tot 4 uur ’s middags. Mijn vriend moest het huishouden doen, omdat het gewoonweg niet lukte. En ik maar denken dat het “tussen mijn oren” zat. Toen jullie me lieten zien dat het ijzertekort was, en ik een aantal infusen kreeg, klaarde de hemel ineens op. Ik ben nu ontzettend actief, draai mijn hand niet meer om voor wat sjouwen, afwas of koken. Boodschappen doen was vroeger een drama… maar nu gaat alles weer veel vlotter. Heel blij geweest met jullie behandeling, en jammer dat mijn huisarts dit niet eerder heeft onderkent.

Colorlib newmedix 0

Ik ben nog niet klaar met mijn behandeling, maar ervaar nu al 40% resultaat. Ik kan weer wat doen in plaats van de hele dag op de bank liggen, ik werd ook prikkelbaar en mijn man werd enorm overbelast doordat ik gewoonweg helemaal niks meer kon. Nu gaan we op vakantie – dat kon zelfs eerst niet – en ik kan weer dingen doen in het huishouden. Ik moet dat wel plannen maar ik ben heel blij dat het alweer wat gaat met mij. Gezien jullie een heel pakket aan kennis en kunde en onderzoeken beschikbaar hebben, heb ik het idee dat dat allemaal wel heel goed is. Ik denk dat jullie veel mensen met vage klachten krijgen, en het zal wel niet zo gemakkelijk zijn om daar dan wegwijs in te worden, dus het is heel goed dat die mensen met dat soort vage klachten bij jullie terecht kunnen.

Colorlib newmedix 0

Toen mijn moeder bij jullie kliniek kwam bleek dat zij extreme ijzertekorten had. Door de manier waarop jullie naar ijzer kijken, en hoe jullie deze tekorten aanvullen door middel van een infuus, voelt ze zich stukken beter in haar vel en is minder moe. Zelf maak ik ook gebruik van jullie infusen, door bv. op regelmatige basis mijn vitamines en mineralen te laten aanvullen. Ik voel me daar heel goed bij. Bijvoorbeeld na het glutation-infuus voelde ik me veel helderder en rustiger in mijn hoofd. Ik zou andere mensen ook adviseren naar jullie kliniek te komen, omdat als je tekorten goed aanvult met een infuus, deze ook echt in je lichaam verwerkt worden. Als je dit soort dingen oraal neemt, dan neemt je lichaam het soms gewoon niet goed op. Door dit reguliere onderhoud heb ik heel weinig klachten, heb bijvoorbeeld nooit hoofdpijn, en ben eigenlijk nooit meer ziek.

Colorlib newmedix 0

Na de ziekte van Lyme kreeg ik mijn conditie maar niet opgebouwd en nadat ik had een gezondheidsboek had gelezen van Dr. Perlmutter een neuroloog uit Amerika, googelde ik zijn naam en kwam ik uit bij jullie. Ik dacht zelf dat mijn problemen voorkwamen uit te weinig ATP-aanmaak, maar na de bloedtesten bleek dat mijn Hb en ferritine-waarden veel te laag waren agv. hevig bloedverlies. IJzer infusen i.c.m. glutathion volgden en na een week of 6 voelde ik me een heel ander mens. Mijn stofwisseling verbeterde, ik raakte spontaan 4 kg overtollig vet kwijt en ik had nog energie over om ’s avonds na mijn werk een stuk te gaan wandelen en ook mijn lichte depressiviteit verdween.  Omdat het bloedverlies ook aangepakt moest worden, ben ik ook regulier een traject opgestart en kwam ik hiervoor bij een gynaecoloog terecht. Omdat de nazorg in het ziekenhuis onvoldoende was (er werd totaal niet gekeken naar de ferritine-waarden), was ik heel blij dat ik na mijn operatie weer bij jullie terecht kon, voor het op peil brengen van mijn bloedwaarden. Ik ben er nog niet helemaal, maar voor mij zijn jullie goud waard!

Colorlib newmedix 0

Ik kwam bij Newmedix nadat ik al lange tijd geen energie had en me best ellendig voelde. Bij de huisarts kwam ik niet veel verder. Na bloedonderzoek bleek ik een te laag ferritine en Hb (ijzer gehalte) te hebben en een tekort aan een aantal belangrijke vitamines. Na enkele ijzer infusen en het gebruik van supplementen klaarde ik helemaal op. Ik ben super tevreden over de behandeling en de deskundigheid van de behandelaars bij Newmedix. Ik heb mijn energie weer terug en voel me weer helemaal de oude. Thanks!

Colorlib newmedix 0

lk jaar opnieuw zag ik enorm tegen de winter op. De winter voor ik bij Newmedix kwam was het geëscaleerd in een heel verkeerd slaappatroon, slecht eten, me heel somber voelen en ga zo maar door. Door toeval kwam ik bij Newmedix terecht, en hebben zij mijn vitamines en mineralen getest. Ik bleek tekorten te hebben en kreeg supplementen, dit hielp enorm. Ik bleef echter kampen met neerslachtigheid. Ik kreeg een vitamine D injectie om mijn lichaam en vitamine D waardes een boost te geven. Sindsdien zijn de klachten van mijn winterdip verdwenen en heb ik nooit meer een winterdepressie gehad.

Colorlib newmedix 0

Na mijn ozon-behandeling voor Colitis Ulcerosa merk ik veel meer rust in mijn buik. Daar ben ik heel blij mee. Verder ontdekten jullie ook dat mijn haaruitval helemaal niet kwam van de Colitis medicijnen (wat artsen mij vertelden) maar door ijzer-tekort. Dankzij jullie ijzerinfusen heb ik nu weer mooi haar, en zo ook mijn zelfvertrouwen terug. Ben dankzij de behandeling dus weer mezelf geworden, en dat is echt heel erg fijn.

Colorlib newmedix 0

Ik kwam bij jullie voornamelijk voor een bepaald medicijn, Low dose Naltrexon. Een dieet e.d. volgde ik al. Door in overleg met jullie, met Low Dose Naltrexon te beginnen, zijn mijn klachten 2/3e verbeterd, en mijn bloedwaardes zijn stukken beter. Dit was zo succesvol dat men nu zelfs in het ziekenhuis deze behandeling over heeft genomen voor andere patiënten. Heb me goed geholpen en vriendelijk behandeld gevoeld bij jullie.” -Klachten 2/3e verbeterd “Jullie behandeling krijgt een dikke 8. De klachten zijn nog niet volledig weg, maar mijn klachten zijn enorm verbetert en daar ben ik heel blij mee. Ik heb minder buikpijn en minder buikloop. Heb me heel goed ontvangen gevoeld ook bij jullie. Ik heb een hele goede ervaring gehad. Mensen die ook coeliakie hebben, verwijs ik ook zeker door. Ze hebben soms een beperkte blik, en beseffen niet dat jullie mensen met deze klachten goed kunnen helpen.

Colorlib newmedix 0

Al 7 jaar heb ik allerlei klachten die niet worden opgelost door de medische wereld in Nederland (huisartsen, ziekenhuizen, specialisten). De klachten zijn ontstaan door een parasitaire infectie in het buitenland en werden steeds erger en erger. Een vriend adviseerde mij om naar Newmedix te gaan en daar ben ik nu 8 maanden onder behandeling. In deze maanden zijn voor het eerst in 7 jaar al mijn darmklachten hersteld. En daarnaast zijn mijn voedselallergieen een stuk minder erg geworden. Langzaam ben ik aan het herstellen en ik voel me steeds iets beter. Bij Newmedix heb ik voor het eerst in al die jaren een behandelaar gevonden die me serieus neemt, die naar me luistert en die een diagnose heeft kunnen stellen van wat ik mankeer via laboratorium onderzoeken en die ervoor zorgt dat ik me steeds beter ga voelen in plaats van steeds slechter.

Colorlib newmedix 0

Ik bracht mijn moeder naar de kliniek omdat ze onoplosbare buikkrampen en maagklachten had. Haar klachten zijn sinds de behandeling stukken verbeterd en sterk verminderd, dus ik ben blij dat ik haar heb gebracht. Wat ik zo goed vond aan jullie behandeling, is dat jullie op zoek gaan naar tekorten in vitamines en mineralen en dat soort dingen, en dat jullie die tekorten gelijk ook aanvullen, waardoor klachten blijkbaar kunnen wegebben. Als mensen op zoek zijn naar oplossingen zou ik ze zeker adviseren eens bij jullie aan te kloppen.

Colorlib newmedix 0

Toen ik bij Newmedix kwam had ik echt veel problemen en zware medicatie. Ik had heel veel pijn, bloedverlies en al die andere klachten die bij de ziekte van Crohn horen. Ik werd ontzettend ziek van de medicijnen die ik kreeg, zoals Prednison en Purinetol. Ik werd er alleen maar zieker van en kwam enorm aan. Mijn specialist gaf me eigenlijk niet veel hoop en gaf ook aan dat ik op termijn stukken van mijn darm kwijt zou geraken, en dat de medicijnen enkel bedoeld waren om de symptomen te onderdrukken. Ik heb me hier niet bij neergelegd en kwam zo op het spoor van jullie kliniek omdat ik ook in Waalre woon. Waar ze in het ziekenhuis helemaal niet keken naar de oplossing voor mijn probleem, maar alleen naar het onderdrukken van de symptomen, zochten jullie wel naar een oplossing en dat heb ik als zeer positief ervaren. Na jullie behandeling leef ik vrij van medicijnen en ik heb nog nauwelijks klachten. Ik vind het jammer dat mijn specialist in het ziekenhuis zich niet geïnteresseerd heeft voor mijn verhaal, wat ik hem wel verteld heb. De resultaten die jullie boeken voor mensen met de ziekte van Crohn zijn namelijk gewoonweg hartstikke goed.

Colorlib newmedix 0

Onze zoon werd in het ziekenhuis gediagnosticeerd met de Ziekte van Crohn. Wij waren ten einde raad omdat de behandelingen daar niet aansloegen. Hij moest zware medicijnen slikken, en ook Prednison. Hij heeft zelfs een chemokuur gehad omdat niets hielp. Van de Prednison werd hij erg dik en moest zelfs stoppen met zijn favoriete sport voetballen, omdat zijn botten leden onder de Prednison. Ik wil niks zeggen ten nadelen van ziekenhuizen, want ook daar helpen ze mensen soms goed. Maar voor wat betreft de Ziekte van Crohn kreeg onze zoon wel een stempel, maar men had geen oplossing voor de ziekte van Crohn, enkel medicijnen die de symptomen bestreden. De bijwerkingen van deze medicijnen waren bij tijden nog erger dan de kwaal zelf. Het is verschrikkelijk om je kind zo te zien lijden en zo dik te zien worden en met opgezwollen enkels rond te zien lopen. Toen we eenmaal bij Newmedix aanklopten werden we snel geholpen. Er werd bij jullie naar de werkelijke oorzaak van zijn darmproblemen gezocht. Hij kreeg een aantal ozonbehandelingen, en een dieet waarbij hij glutenvrij en melkvrij ging eten. Wij zijn altijd open geweest naar de arts in het ziekenhuis over de behandeling bij Newmedix en de arts is ons kind ook blijven volgen. Na een aantal maanden glutenvrij en melkvrij eten en na de ozonbehandelingen, is er een nieuwe MRI-scan gemaakt en zijn darmen waren helemaal schoon en zonder ontstekingen. Momenteel gaat het heel erg goed met onze zoon, hij sport weer fanatiek en voelt zich goed in zijn vel. Wij zijn daarom heel erg tevreden over de behandeling bij Newmedix en ook super tevreden dat we zo snel en zo goed geholpen zijn. Omdat wij met het hele gezin nu glutenvrij en melkvrij eten, merken we ook dat we er allemaal profijt van hebben. We voelen ons minder opgeblazen en fitter. Bij jullie kliniek werden de symptomen van de Ziekte van Crohn van onze zoon niet bestreden, maar jullie hebben naar een echte oplossing gezocht. En met dit serieuze verhaal hebben we deze oplossing dan ook samen gevonden. Heel erg bedankt hiervoor.

Colorlib newmedix 0

Ik ben bij Newmedix terecht gekomen omdat ik in de reguliere zorg niet serieus genomen werd en er gewoon werd gezegd u bent kern gezond u mankeert nix terwijl ik Zomaar 16 kilo was afgevallen en nog maar 3 uur per nacht sliep , een burn-out was de conclusie van de arts dus met anti depressiva zou het na een tijdje wel opgelost zijn! Mijn hoofd werd wel wat rustiger maar mijn lichamelijke klachten werden niet minder dus ben ik daar mee gestopt en ben op internet gaan zoeken naar een oplossing en heb toen bij Newmedix een afspraak gemaakt .
Ben zeer tevreden over Newmedix , werd serieus genomen en na verschillende uitgebreide lab onderzoeken bleek dat ik een lekkende darm had EN de ziekte van lyme !  Nu vielen dr dus een paar puzzel stukjes op zijn plaats !
Tim kors heeft een behandel plan opgesteld en ik heb daar veel baat bij gehad , kan nu weer normaal eten en heb mn energie weer terug !
Dus conclusie is : zonder Newmedix was ik nu een anti depressiva zombie geweest !

Colorlib newmedix 0

Ik kwam omdat ik energietekort had, maar deze wordt veroorzaakt door een niet-aangeboren hersenletsel. Door jullie behandeling heb ik me toch geholpen gevoeld, hoewel ik ook in een periode van revalidatie zat en dus niet zo goed weet wat nu door wat kwam. Heb me prettig behandeld gevoeld bij jullie en kwam graag naar de kliniek.

Colorlib newmedix 0

Hoewel ik kwam voor mijn vitiligo was ik ook behoorlijk vermoeid. Met mijn vitiligo (dat is een huidziekte) hebben jullie me jammer genoeg niet kunnen helpen, maar de behandeling voor mijn vermoeidheidsklachten is wel erg succesvol geweest. Ik vond het fijn hoe ik bij jullie ontvangen werd.

Colorlib newmedix 0

Mijn vermoeidheidsklachten zijn erg verbeterd door de behandeling en daar ben ik erg blij mee. Ik denk ook dat andere mensen met vermoeidheidsklachten een heel eind kunnen komen bij jullie kliniek.

Colorlib newmedix 0

Voordat ik bij jullie kliniek kwam, had ik enorm last van vermoeidheidsklachten. Ik kon gewoon niks meer, maar kon ook niet vinden wat er aan de hand was. Ik heb van alles geprobeerd en allerlei advies en hulp ingeroepen maar zonder resultaat. Door de behandeling van mijn vermoeidheid bij jullie kliniek is mijn vermoeidheid enorm verminderd. Ik kon gewoon ineens weer dingen doen en dat vond ik heel erg fijn. Ook mijn slapeloosheid is verbeterd en daar gebruik ik nu melatonine voor. Gezien mijn ervaringen in de kliniek en hoe ik er behandeld werd, zal ik andere mensen zeker adviseren hier naartoe te gaan. Ik ben blij dat ik hier serieus genomen werd, want als ik de kliniek niet gevonden had, was het met mij misschien wel heel anders afgelopen.

Colorlib newmedix 0

Ik ben ongeveer een jaar geleden bij Newmedix terecht gekomen met zeer ernstige vermoeidheidsklachten. Ik was een paar jaar daarvoor burn-out geraakt en ik voelde me weer terug bij af; door jarenlange stress kon mijn lijf niet meer. Ik was ten einde raad en ben heel dankbaar dat Newmedix mij serieus heeft genomen; mijn klachten bleken een ook een lichamelijke oorzaak te hebben en in het beeld van cvs te passen. Die vermoeidheid zat dus niet alleen in mijn hoofd…ik voelde me direct gehoord door Tim Kors en Professor Maes. Ook werd er steeds alle tijd genomen voor duidelijke uitleg en is er persoonlijke betrokkenheid vanuit het vriendelijke team. Tot nu heeft de ingestelde behandeling voor veel verbetering gezorgd; mijn depressieve klachten zijn onder controle en ook is mijn lijf minder opgejaagd en heb ik minder spierpijn. Ik ben er nog niet helemaal, maar doordat mijn lijf in zoverre is hersteld kan ik nu een volgende fase ingaan: conditie-en krachtopbouw om uiteindelijk weer te participeren in de maatschappij. Dit had ik een jaar geleden nooit durven dromen!!! Ik geloof sterk dat onze Westerse ‘stress’ wereld toe is aan deze nieuwe invalshoeken ter verbetering van onze gezondheid en ter bevordering van het zelfherstellend vermogen van ons lichaam.  Ik ben heel dankbaar dat ik bij Newmedix terecht ben gekomen en zou hen zeker aanbevelen bij patiënten die vastlopen of niet gehoord worden in het reguliere zorgsysteem of mensen die voelen dat alleen mentale ondersteuning bij burn-out, cvs of depressie niet genoeg is; hoofd, hart en lijf kunnen niet los van elkaar worden gezien en dat snapt Newmedix juist heel goed!

Colorlib newmedix 0

Ik ben bij Newmedix terecht gekomen na het lezen van het boek van prof Maes, ‘ Nooit meer moe’. Ik herkende de symptomen die hij in het boek beschrijft en heb een afspraak gemaakt om te kijken of hij me kon helpen om van mijn chronische vermoeidheid af te komen. Zelf wist ik al veel over lekkende darm en gezonde levensstijl maar dat was bij mij helaas niet voldoende om van mijn klachten af te komen. Samen met Tim Kors en Prof Maes heb ik de nodige onderzoeken laten verrichten en daar kwam uit dat een aantal bloedwaarden ver boven normale waarden waren. Door het gebruik van bepaalde supplementen, stress aan te pakken, gezonde voeding en adviezen van prof Maes en Tim Kors kan ik weer normaal functioneren en ben ik een gelukkig mens met energie. Ik heb 6 jaar lang een zoektocht gehad naar wat er precies aan de hand was. De ‘normale’ wetenschap zegt eenvoudig: we weten het niet, leer er maar mee leven! Ik ben blij dat ik verder ben gaan zoeken en uiteindelijk een echte gezonde levenstijl vol met energie heb mede dankzij de mensen bij Newmedix! Ik kan alle mensen met diverse klachten en geen oplossing via de ‘ normale weg’ kunnen vinden eens te gaan praten bij Newmedix. Het heeft mijn leven positief veranderd.

Colorlib newmedix 0

Door de behandeling bij Newmedix voel ik me stukken beter, ik ben een stuk minder vermoeid en ook de ontstekingen in mijn lichaam zijn veel minder. Voordat ik bij de kliniek terecht kwam via een kennis, was ik al 3 jaar aan het zoeken naar de oorzaak van mijn vermoeidheid via de huisarts en via het ziekenhuis. Ik kreeg medicijnen, maar die hielpen niet en mijn klachten werden alleen maar erger. Ze vonden uiteindelijk wel een ontsteking op mijn urinewegen in het ziekenhuis, maar ook na de behandeling van dit probleem, verdwenen mijn klachten niet. Ik liep heel wat af, probeerde ook Chinese acupunctuur, maar ook dat hielp niet. Ik ben zeer tevreden over de behandeling van mijn chronische vermoeidheid bij Newmedix, omdat de therapeut de echte oorzaken heeft weten te ontdekken en ook behandeld heeft. Wel vind ik het jammer dat deze behandeling niet beschikbaar is binnen de reguliere gezondheidszorg en dan ook niet vanuit het basispakket vergoed wordt. Het helpt goed, ik ben eindelijk van mijn klachten af, en het zou goed zijn als deze behandeling voor chronische vermoeidheid voor iedereen beschikbaar zou worden.” -Voel me stukken beter “Sinds mijn behandeling van CVS bij Newmedix gaat het stukken beter met mij. Ik ben minder vermoeid, zit beter in mijn vel en mijn gewicht is stukken beter (ik kampte met ondergewicht). Ik ben erg tevreden over de mogelijkheden die de kliniek mensen biedt en vindt dat hun oplossingen goed werken. Ik heb ook al andere mensen naar de kliniek doorverwezen. Ook stel ik het erg op prijs dat ik zelfs door de kliniek weer doorverwezen ben naar een andere arts, die mij ook weer verder op weg heeft weten helpen. Zo heb ik het gevoel gekregen dat ik in goede handen was.