Filosofie en werkwijze | Newmedix

Filosofie En Werkwijze

Filosofie En Werkwijze

Mensen komen naar Newmedix om hun gezondheid te herstellen, te verbeteren of te onderhouden. Vanuit onze filosofie leggen we de focus op het bevorderen van gezondheid en vitaliteit. We doen dit door het behandelen van de oorzaak van klachten. Deze oorzaken kunnen gevonden worden op het vlak van fysieke, emotionele of chemische stress.

 

Behandelen van stress factoren

Door het behandelen of verwijderen van deze stress factoren, door het herstellen van de balans in nutriënten, en door het verwijderen van toxiciteit in onze cellen trachten we het lichaam in zijn totaliteit te newmedixeren. Hierdoor kan een duurzaam gezondheidsresultaat worden bereikt. Bij Newmedix maken hiervoor gebruik van nieuwe innovatieve behandelmethoden… behandelmethoden die het lichaam niet kunnen schaden en die de oorzaak van de klachten behandelen en niet de symptomen.

Onze aanpak

Door de onderliggende oorzaak van de ziekte te behandelen – in plaats van de symptomen – kunnen wij bij “uitbehandelde” patiënten vaak nog wel resultaat bereiken. Wij bieden absoluut hoop voor deze groep patiënten. Met succes behandelden wij reeds diverse aandoeningen zoals: de Ziekte van Crohn, Colitus Ulcerosa, CVS of (chronische) vermoeidheid, fibromyalgie, depressie, hartfalen, auto-immuunziekten, stress en burn-out, diabetes en chronische pijnklachten. Graag verwijzen wij u naar de ervaringsverhalen van onze patiënten. Deze kunt u terugvinden op onze website.

Onze succesfactor

Newmedix claimt niet dat zij iedereen met bovenstaande aandoeningen kan helpen. Elk persoon is immers anders, en loopt al langer of korter met haar klachten rond. Door onze andere aanpak, streven wij ernaar om de onderliggende oorzaken van uw ziekte te identificeren en deze ook te corrigeren. Dit doen we o.a. door het herstellen van de balans van vitamines en mineralen in de cellen van het lichaam en door het verwijderen van toxiciteit. Door het herstellen van de celfunctie kan duurzame gezondheid worden bereikt.

De biochemische balans

Symptomen zoals vermoeidheid, huiduitslag, constipatie, stijfheid, zwellingen, depressie, en vele anderen, zijn de manifestatie van een onevenwichtige biochemische balans van het lichaam. Vitamines, mineralen en toxische stoffen zijn van grote invloed op onze biochemische processen. Als we te weinig of juist teveel van bepaalde nutriënten hebben of een teveel aan toxische stoffen, zijn symptomen onvermijdelijk.

Onze methodiek

Om een beeld te krijgen van de biochemische balans in uw lichaam, beginnen we met een bepaling van de uitgangswaarde van de hoeveelheid vitale celstoffen en van de hoeveelheid toxische stoffen in uw lichaam. Wij doen dit door middel van uitgebreid onderzoek. Hierdoor krijgen we inzicht in uw biochemische individualiteit en kunnen wij op maat een behandelplan opstellen.

De gehele mens

Onze aanpak is om de gehele persoon te behandelen. Wij beginnen daarom met een analyse van de medische voorgeschiedenis, een uitgebreide evaluatie met de patiënt en een grondig bloed en/of urine en/of ontlastingsonderzoek. Dit levert een op maat gemaakt holistisch behandelplan, dat uw wegwijzer wordt naar een betere gezondheid.

Onderlinge betrokkenheid

Als patiënt bent u bij Newmedix volledig betrokken bij uw helingsproces. Door een actieve rol in te nemen in uw herstel, zult u de systemische oorzaken van uw ziekte op het gebied van fysieke, emotionele en chemische stress beter gaan begrijpen.

Ons doel

Het doel van Newmedix is om u bewust te maken wat gezondheid is en wat de echte oorzaak is van het ontstaan van ziekten. Om u vervolgens te leren u hoe u uw gezondheid weer terug kan krijgen. Hiermee trachten we onze patiënten te empoweren, zodat u in de toekomst zelf aan het roer kunt gaan staan van uw gezondheid. Neemt u de leiding over uw eigen gezondheid?

Contact

Wilt u weten of we u kunnen helpen? Maak hier een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE NIEUWSTE GEZONDHEIDSONTWIKKELINGEN EN

ONTVANG HET CEL HERSTEL VOEDINGSPLAN KADO